B-Boy Joker

A Youtube érdekesnél-érdekesebb kísérletekkel próbál kitörni a szimpla videomegosztó szerepkörből. Kevesen tudják például, hogy a videók interaktívak is lehetnek. A kisfilmekre hotspotokat helyezhetünk el, melyek befolyásolhatják a látottakat.

Mindezt egy Batman vs Joker break tánc videóval illusztrálják számunkra. Érdemes megnézni, érdekes ötlet. Előrevetíti a CD-ROM-ok megjelenésének korszakában virágzó interaktív video kalandjátékok esetleges feltámadását.

A B-boy Joker egy mini játék, melyben először el kell döntenünk, hogy Jokerrel vagy Batmannel szeretnénk-e játszani, majd meg kell figyelnünk ellenfelünk táncfiguráit és utánoznunk azokat. Mindezt úgy, hogy figyeljük a kép tetején látható betűsorokat, majd a mi táncunk alatt ha ugyanaz a betűsor megjelenik, rá kell bökni a nagy piros gombra. Kicsit morbid, kicsit vicces a téma. Remélem, többen fognak jót szórakozni rajta, mint felháborodni.

Mivel a promotált videókból nem mellékesen valami is hasznot is próbál húzni a Youtube, senki ne lepődjön meg a klipp alatt felbukkanó reklámokon.