Avana Képregénypályázat 2012

Az AVANA Egyesület képregénypályázatot hirdet a 2012. évre.

A pályázaton, minden olyan alkotó részt vehet, aki e művészeti területen pályakezdőnek számít.
Az alkotóknak szabadon választott technikával min. 2 – max. 8 oldal terjedelemben tudományos-fantasztikus témájú képregényt kell készíteniük. A művek készülhetnek egyéni ötletből vagy más szerző írása alapján – ebben az esetben kérjük mellékelni az eredeti mű írójának írásos hozzájárulását, amelyben lemond a szerzői jogdíjról és engedélyezi művének képregénybe való átültetését.

Egy pályázó egy művel pályázhat. Nevezési díj nincs.

A pályázatok beadási határideje: 2012. április 30.

A pályaműveket elektronikus formában kérjük benyújtani, PDF formátumban, A3-as lapméretre generálva.
A pályaműveket az avana[pont]illusztracio[kukac]gmail[pont]com e-mail címre várjuk. Az e-mailban kérjük megadni a pályázó nevét, és elérhetőségeit: e-mail, telefon.

A legsikerültebb alkotásokat az Avana Egyesület, az általa felkért zsűri véleménye alapján díjazza.
Eredményhirdetés és díjkiosztás: HUNGAROCON Országos Sci-fi Találkozó, 2012

A pályázó a pályázat beadásával hozzájárul ahhoz, hogy műve megjelenhet az Avana Egyesület kiadványaiban: az Új Galaxisban, az AVANA Arcképcsarnokban és az Avana SF Hírlevélben. Vállalja továbbá, hogy a beküldött alkotásokat az eredményhirdetésig más pályázatra illetve publikálásra nem nyújtja be, ill. interneten sem jelenteti meg.

Amennyiben az Egyesület a pályázó művét publikálja, másodközléshez, ill. az interneten való megjelenéshez az Egyesület az alkotó jóváhagyását kéri.

Forrás: avana.hu