App Store-ba került a 14 Karátos Autó

Rejtő képregény az App Store-ban!

A WOOMBOO legújabb applikációja, a világszerte ismert, elismert és közkedvelt Rejtő Jenő klasszikus, A 14 karátos autó képregény változata egy az egyben megegyezik a papír alapú kiadvánnyal. A legendás képregényrajzoló Korcsmáros Pál keze munkája alapján készült ez az tartalom, és egyben kuriózumnak is számít, hiszen Rejtő mű ilyen formában még nem volt elérhető az App Store-ban.

A Képes Kiadónak köszönhetően az eredetileg fekete-fehérben rajzolt képregényt 2005-ben a Garisa – Varga páros varázsolta korszerű, színes, XXI. századi képregénnyé, megtartva az eredeti, korhű stílust, és hangulatot.

A képregény iPad-ra optimalizált verziója az alap 1:1 es oldalak mellett azt az extra lehetőséget is tartalmazza, hogy dupla tap-ra 200% ra nő a képméret, így mind a rajzok, mind pedig a feliratok részletgazdagon élvezhetőek. A oldal alján található a navigáló sáv, ami szintén dupla tap-ra jelenik meg; segítségével egyszerűen és kényelmesen ugorhatunk a kívánt oldalra.

Természetesen, az illúzió teljességének kedvéért nem a szokványos jobb-bal scroll az oldalváltás módja, hanem egy abszolút élethű, papír-élményt nyújtó klasszikus lapozó effekt.

Várja Önöket Gorcsev és Vanek, jó szórakozást!

(Forrás: itunes.apple.com)