A Képregény Fesztivál és a Bookline képregényajánló pályázata

Van véleményed? Ismered a szuperhősöket és az önjelölt hősöket? Szereted a képregényeket? Írj ajánlót, küldd el, és nyerd meg a Képregény Fesztivál képregénycsomagját!

Sokan és sokat írtak már erről a műfajról. Vannak akik művészetnek tekintik, vannak akik a gyerekkönyvekkel sorolják egy kategóriába. Vannak akik olvassák, vannak akik nézik, és akik rá sem néznek, de mindenki gondol róla valamit. Itt az idő, hogy meggyőzd a szkeptikusokat, hogy érdemes képregényt olvasni, és megmutasd a barátaidnak, hogy mit nem szabad kihagyni!

Nem kell mást tenned, mint egy ajánlót írni az általad választott, a Bookline oldalán megtalálható képregényről. Írd le, miért találod fontosnak, mi tetszett benne, vagy éppen kritizáld, de akkor is indokold meg a véleményedet.

Természetesen tétje is van a dolognak, hiszen a 3 legjobbat a Képregény Fesztivál képregénycsomagjával jutalmazzuk, és feltesszük a Bookline oldalára. A nyereményeket a Képregény Fesztiválon vehetik át a nyertesek, akiket erről előtte e-mailben értesítünk.

5. Magyar Képregény Fesztivál, Budapest, Gödör Klub
Budapest V. Erzsébet tér, 2008. április 18. szombat, 10-18 óra

Pályázati tudnivalók

Az ajánló fejlécében a következő adatoknak kell szerepelni:

  • Neved
  • E-mail címed
  • Telefonszámod
  • Az ajánlott képregény szerzője és címe (bookline url)
  • Az ajánló címe

Terjedelem: maximum 3000 karakter
Beküldési határidő: 2009. április 12.
Beküldési cím: kepregenyajanloKUKACbookline.hu

Forrás: bookline.hu