A Hihetetlen Pókember és Marvel+ 2018.

Egy kis előretekintő A Hihetetlen Pókember és a Marvel+ 2018-ban megjelenő számaira, plusz előfizetési akció:

Marvel+ és Hihetetlen Pókember előfizetési lehetőség 2018-ra.
A Hihetetlen Pókember
A lap változatlanul kéthavonta jelenik meg, de 2018-ban változó oldalszámon. Mindössze kétszer lesz 48 oldalas a képregény, a többi alkalommal 64 vagy 80 oldalasok lesznek. Jövő tavasszal elérjük az új korszakot (BIG TIME), ahonnan már kizárólag Dan Slott írta a történeteket, és ahonnan a Pókember az egyik legnépszerűbb Marvel-sorozattá vált.
Ehhez jövőre is négy különszámot tervezünk, amelyek mindegyike 112 oldalas lesz, vagyis jövőre annyi Pókember fog megjelenni, amennyi még sosem.
A különszámok ezúttal is tartalmaznak egy klasszikus történetet, amely nem más, mint a híres/hírhedt Maximum Carnage című 14 részes sztori, amelyben Pókember mellett olyan szereplők bukkannak fel, mint Venom, Vérontó, Dögvész, Sikoly, Morbius, Alakmás, Fekete Macska, Démonmanó, Amerika Kapitány, Vasököl, Tűzcsillag, Köpeny és Kard és még sokan mások.
Éves előfizetési díj minden különszámmal együtt (összesen 10 szám): 9500 Ft.
Újságosnál vásárolva: 11.200 Ft (megtakarítás: 1700 Ft, azaz előfizetés esetén két számot ajándékba adunk).

Marvel+
A képregény változatlanul kéthavonta jelenik meg, 48 oldalon, és csak a nagyobb újságosoknál lesz kapható (Relay, Inmedio, néhány Tesco és Spar).
Jövő év elején véget ér a most futó Bosszú Angyalai a Megszállók ellen történet, visszatér az X-Men és Deadpool, bemutatkoznak a Mennydörgők, és érkezik Venom, plusz Vérontó is. Továbbá várható egy igen különleges alvilági történet is.
Az éves előfizetési díj a fő sorozatra (6 szám): 5400 Ft.
2018-ban további öt kibővített különszám várható (136, 144, 144, 112 és 72 oldalon). Folytatjuk a Hulk, az X-Faktor és a Fenegyerek sorozatainkat, illetve az utolsó különszámban Istenek csatáját olvashatjátok.

Össz előfizetési díj 811 szám): 12.300 Ft.
Újságosnál vásárolva: 14.630 Ft (megtakarítás: 2330 Ft, azaz teljes előfizetés esetén egy számot és egy különszámot ajándékba adunk).
A Hihetetlen Pókember és a Marvel+ előfizetők között év végén kisorsolunk 50 darab eredeti amerikai képregényt, 10 darab Börze VIP jegyet, amely egy évig érvényes, és soron kívül lehet vele belépni, továbbá 3 darab Mega Marvel 2-t, amelyet a megjelenés után juttatunk el a nyerteseknek.
Az előfizetésről a részleteket lásd itt: www.pokember.hu