A Hihetetlen Pókember 2013/4

Cím: A Hihetetlen Pókember 2013/4
Szerző(k): Peter David, Scot Eaton, John Dell, Matt Milla
Kiadó: Kingpin
Ár: 790 Ft
Formátum: füzet
Terjedelem: 48 oldal
Megjelenés: 2013. augusztus 16.
Megvásárolható: Újságárusok
Online vásárlás:
Bevásárlólista: Loading

Augusztus 16-án jelenik meg A Hihetetlen Pókember idei negyedik száma (Friendly Neighborhood Spider-Man 14–15.), melyben – mint ahogy az a borítóról is kiderül – Pókembernek a Keselyűvel gyűlik meg a baja…

Miután három Mysterio is behatolt a Midtown Gimnáziumba, és átváltoztatták az iskolát egyfajta kísértetkastéllyá, Pókember, Flash Thompson és a titokzatos iskolanővér, Arrow kisasszony összefogtak, hogy közös erővel győzzék le a bűnözőket, és megmentsék a gyerekeket.
A Mysterio-trió hallucinogén ködfátyla még alig oszlott fel, amikor Pókember meghozta élete egyik legnehezebb döntését: Tony Stark, azaz Vasember és az Egyesült Államok kormánya ellen fordult. Csatlakozott Amerika Kapitány Szuperhumán Regisztrációs Törvény ellen lázadó csapatához. Mivel Pókember kiléte már közismert volt, ezzel a lépéssel komoly veszélybe sodorta önmagát és szeretteit. Menekülniük kell az igazságszolgáltatás elől, és most már boldog-boldogtalan rájuk vadászik.
Eközben Arrow kisasszonynak, az iskolanővérnek is megvannak a saját tervei Pókemberrel, de ahhoz Peternek nem szabad otthagynia az iskolát. Már láthattuk, milyen helyes tüskéket képes előcsalni a csuklójából, de vajon mire képes még?