Rókabõrös Pókember 2 DVD

[ninja] A Pókember franchise harmadik részének mozibemutatója alkalmából a Sony végre piacra dobja a Pókember folytatásának 2.1 sorszámmal ellátott, hosszabb verzióját, méghozzá vadonatúj extrákkal!

Két év telt el, amióta a csendes Peter Parker elhagyta nagy szerelmét, Mary Jane Watsont, és vállalta a szuperhõs-léttel járó felelõsséget. Peternek számos új nehézséggel kell szembenéznie, miközben arra törekszik, hogy megteremtse az egyensúlyt két élete között – nappal szorgalmas egyetemista, éjjel pedig a szuperhõs szerepét ölti magára. Azok az emberek, akik a legfontosabbak Peter számára, mind veszélyben vannak, attól a pillanattól, hogy összeütközésre kerül sor a gonosz Oki Dokival. Peter egyre nehezebben bírja Mary Jane nélkül, és egyre erõsebb késztetést érez, hogy a kettõs életnek és a titkolódzásnak véget vessen. Közben M.J. már továbblépett, és éli a maga életét: színészkedik, és férfi is van az életében. Peter legjobb barátja, Harry Osborn a Pókemberen még mindig bosszút szeretne állni, mert õt tartja felelõsnek apja haláláért. Még komplikáltabbá válik Peter élete azzal is, hogy Dr. Otto Octavius ellen kell harcolnia. Szüksége van minden természet feletti képességére, hogy megállítsa az elmebeteg gonosztevõt…

A Pókember 2. 8 perccel bõvített változata április 17-én jelenik meg DVD-n a Fórum Home Entertainment forgalmazásában. A duplalemezes kiadvány elsõ korongján a film 130 perces változatát találjuk eredeti (2.40:1) képarányban, DD5.1-es magyar és angol hanggal, valamint magyar felirattal. Extrák mindkét korongon lesznek, méghozzá egytõl-egyig újak:

1. lemez
– Pók-izódok 2.1: Sztorileágaztatások a kulcsjelenetekhez
– Audiokommentár Laura Ziskin producer és Alvin Sargent forgatókönyvíró közremûködésével

2. lemez
– Így készült a Pókember 2.1 – dokumentumfilm
– Több kameraállásból: Danny Elfman filmzenéje
– A kemény munka elismerése – kisfilm
– A látvány kulisszatitkai – A Pókember 2.1 vizuális effektusainak részletes bemutatása

Forrás: dvdextra.hu


Tervezett eredeti borító