Kihagyhatatlan Kretén elõfizetési akció!

Exkluzív Kretén elõfizetés, kizárólag és csakis a Képregény.Net olvasói részére!!! Ez az akció, ami itt tapasztalható, sehol máshol nem történhet meg! Ki ne hagyd!!!

Tehát. Mi is a lényeg! FIZESS ELÕ 2007-re a Kretén magazinra, és megnyerheted a kiadó által felajánlott 5db Marabu Mester által DEDIKÁLT HÉ DODÓ #1 címû gyönyörû gyûjtemény, vagy a szintén a zseni mûveinek válogatását tartalmazó 3db Marabu Album egyikét!

2007-ben egy példány ÁRÚS ára 575Ft! Ez egész évre 6*575=3450Ft.
Ámde elõfizetve egy példány csupán 475Ft, azaz egész évre 6*475=2850Ft!


Húha, majdnem kimaradt a lényeg. A nyereménysorsoláson a 2007. január 11-ig beérkezett elõfizetések vesznek részt! De ha Te, Maga, azaz Ön már most azonnal elõfizet(sz), akkor nagy baj nem lesz!

Nem gyõzzük hangsúlyozni, hogy ez az akció csakis és kizárólagosan itt, a Képregény.Net-en érvényes. Tehát csak a fenti linken leadott elõfizetésiek vesznek részt a sorsoláson. Sõt, a tárgysorban lévõ KNET jelölés kitörlése mondhatni kizáró tényezõ is lehet.
A legegyszerûbb, ha nem változtatsz a formán, csak kitöltöd a példányszámmal és postázási adataiddal!!!

Ha csak egy kicsit matekozunk máris nyilvánvalóvá válhat, hogy az elõfizetés mellé szinte ingyen van a sorsoláson megnyerhetõ DODÓ album. Te kihagynál egy ingyen képregényt? Ugye hogy nem. Nosza, FIZESS ELÕ gyorsan! ;)

De (kérdezheti Ön) MI IS AZ A „DODÓ!?” Következzék alább egy részlet, magából a könyvbõl!

Ha esetleg Önnek már van Kretén elõfizetése, netalántán csakis kizárólag a „Hé, Dodó!”-t szeretné beszerezni, hiszen remek kis Karácsonyi Ajándék ez, nosza akkor azt most kedvezményesen kínáljuk, mert ünnep lesz! 2490 Ft helyett most 1960 Ft! HÉ, DODÓ!
A KRETÉN – Intelligens humormagazinból megismert Dodók immár könyvben is! (Az albumban megtalálható az utóbbi évek Dodótermésének jó része, szöveges oldalakkal is dúsítva!)
A tartalomból: Kemény fedél! Sok-sok lap! Betûk! Rajzok!
Szóval amennyiben nem megnyerni szeretnéd, hanem megrendelni, azt most sokkal de sokkal olcsóbban megteheti Ön, Maga, Te a Kiadótól (1960 Ft + postaköltség, de helyben személyesen is átvehetõ, és akkor NINCS postaköltség!!!!)
Telefonon pedig: (06-1) 8805-229 vagy (06-1) 8805-230
Hát nem JÓ ez????
Dehogynem!
Nem?
De. Hogyne!