Aquaman sorozat – a Smallville alkotóitól

(smallville.hu) Már tényként közölhetjük: elõkészületi fázisába lépett a legújabb Warner Bros tévésorozat, mely a DC Comics egyik ismert karakterérõl, Aquaman-rõl fog szólni…

Az információt megerõsítette a New York Post, a Hollywood Reporter, valamint számos más, hasonlóan elismert tengerentúli lap is.

Sõt, Alfred Gough és Miles Millar (a Smallville és az új sorozat alkotói) is nyilatkoztak már az új mûsorról. Elmondták, hogy ne egy Smallville spin-offot várjunk, most egy teljesen új projekt születik. Ezt mutatja, hogy a fõszereplõ sem az Aqua epizódban látott Alan Ritchson lesz, a posztra új arcot keresnek. A két alkotó annyit még elmondott, hogy a sorozat a fiatal Aquaman életét fogja nyomon követni, valamint jelentõs szerepe lesz a mûsorban a rejtélyes Bermuda-háromszögnek is.

Az elsõ epizódot 2006 elején forgatják le, a rész rendezõje Greg Beeman lesz (a Tempest, a Vortex, az Exodus, az Exile, az Asylum, a Legacy, a Covenant, a Crusade, a Commencement címû Smallville-epizódok rendezõje). Ha a WB televizó vezetõi a „Pilot” epizód megtekintését követõen úgy döntenek, akkor az Aquaman-sorozat a 2006-2007-es évadban kezdi meg televizós karrierjét.

További infók: aquamantv.com