VaHaN

Szerzői kiadásban jelent meg a VaHaN című magyar képregény sorozat első kötete, amit az alkotóktól e-mail-ben lehet megrendelni, illetve képregényes rendezvényeken (pl. az őszi AnimeCon-on, vagy a 16. Képregénybörzén) is meg lehet vásárolni.

Az első rész tartalmából:

    Jero Trant a Gauss Magánnyomozó Iroda vezetője különös álmokkal/rémlátomásokkal küszködik. Ezek néha segítik, néha akadályozzák munkáját. Mivel Jero ismeretlen körülmények között elveszítette emlékezetét, a múltjában rejlő titkokat is fel kell tárnia. Egy rémálmot követően belebotlik egy olyan bűnténybe, mely fényt deríthet a rejtélyre! A 45. móló raktárában holttestre bukkan, aki mellé a falra ugyanolyan tetoválást rajzoltak, amilyen az ő kezén is van.
    A nyomokat követve Jero összetalálkozik egy különleges képességű gyilkossal, és csatlósaival, akik majdnem megölik őt. Ez a helyzet hozza elő Jero-ból rég elfeledett emberfeletti erejét, amelynek segítségével megmenekül. Eközben a VaHaN nevű titokzatos szervezet Bren Talio vezetésével azt próbálja kideríteni, kik, és miért ölték meg a csapat három tagját? Honnan jöttek? Mi a céljuk? Hogyan mernek szembeszállni a nem-mindennapi képességekkel rendelkező VaHaN tagjaival?
    A VaHaN-nak meg kell találnia a válaszokat, ha teljesíteni akarja küldetését… És mi köze mindehhez Jero Trant-nek, aki betéve tudja a Magánnyomozók Kézikönyvének szabályait?…

Olvasási irány: jobbról balra.

Ár: 749 forint + postaköltség
Terjedelem: 64 oldal
A megjelenés időpontja: 2008. szeptember 2.

Források és kapcsolódó honlapok:
A kiadvány hivatalos honlapja