Változások a RePrint-pályázat kiírásában – A szervezők közleménye

Meghosszabbítják a RePrint magazin által kiírt tehetségkutató pályázat leadási határidejét a szervezők. Újabb információ, hogy a beküldött munkák közönségszavazását a Kilencedik.hu-n bonyolítják le.

A továbbiakban a hozzánk eljuttatott levelet közöljük.

fazekas-rajz

Kedves Barátaink,

szeretnénk még egyszer mindenkinek megköszönni, hogy jelentkezett a RePrint magazin képregény-pályázatára. Hála a képregényes oldalaknak és a Mondo Facebook-csoportjának, sokfelé hírt adtak a lehetőségről. Ennek köszönhetően aztán több mint ötven jelentkezőnek küldtük el a forgatókönyvet és az első levelet, s miután több csoportos jelentkezés (osztályok, művészeti csoportok) is volt, ennél lényegesen több pályaműre számítunk. Köszönjük mindenkinek a segítségét, aki közreműködött a pályázat népszerűsítésében!

Tekintettel arra, hogy a Mondo felől érkezők a pályázati határidő utolsó napjaiban jelentkeztek, úgy döntöttünk, hogy a leadási időt meghosszabbítjuk május 15-re.

Miután a legtöbben azt jeleztétek, hogy a postai leadást választanátok, kérjük, ide címezzétek a küldeményeket:

Dr. Verebics János
egyetemi docens
BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar
Üzleti Tudományok Intézet
Üzleti Jog Tanszék
1117. Budapest-HU Magyar Tudósok krt.2. Q Ép.A/II 209.

Aki szeretné személyesen leadni, kérem, szíveskedjen ezt nekem külön levélben (verebics@gmail.com) jelezni, velük egyeztetek majd a leadás időpontjáról és helyszínéről.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a közönségszavazást nem a Facebookon bonyolítjuk le, hanem „nyílt”, Internetes szavazási lehetőséget biztosítunk. Ennek előnye, hogy nem csak egy szűkebb Facebook-csoport tagjai nyilváníthatnak véleményt, hanem bárki. A szavazásnak Magyarország legnagyobb képregényes hír- és esemény-portálja, a kilencedik.hu ad majd otthont – nekik is köszönjük a felajánlott lehetőséget, s hogy vállalják az ezzel kapcsolatos ügyintézési terheket.

A pályaművek közzétételére 2016. május 23-án, hétfőn kerül sor, szavazni egy hétig lehet majd. A közönségdíj nyertesét június 1-én ugyanitt hozzuk majd nyilvánosságra.
Várjuk a pályaműveket – mindenkinek jó munkát kívánunk!

A pályázat kiírói nevében: Verebics János