ALIEN

Idén 45 éves a mára megkerülhetetlen filmtörténeti klasszikus, az ALIEN – A nyolcadik utas: a halál, és ennek alkalmából végre magyarul is megjelenik Archie Goodwin és Walter Simonson hivatalos képregényváltozata, ráadásul kétféle kiadásban a Pesti Könyv Kiadó és a kilencedik.hu koprodukciójában!

Mindkét változat az eredeti, Heavy Metal/Titan kiadásokkal megegyező méretben érkezik a 19. Képregényfesztiválra (május 12.):

A NORMÁL, SZÍNES KIADÁS csak a képregényt tartalmazza majd 64 oldalon.
Borítóára 4.990-Ft, előrendelve és rendezvényeken vásárolva a kiadótól 4.500-Ft.
A kötet könyvesbolti forgalomba nem kerül, a kiadón kívül egyes viszonteladóknál megvásárolható lesz! Erről részletek hamarosan…

Az eredetileg „The orginal art edition” elnevezésű változat a magyar keresztségben az EREDETI RAJZOKKAL ILLUSZTRÁLT KIADÁS megjelölést kapta.
A 80 oldalas, limitált, sorszámozott és keménytáblás, A3-nál is nagyobb méretű album a képregény eredeti rajzaival illusztrált változatán túl pár oldalnyi extrát is tartalmaz majd: egy hosszú interjút Walter Simonson íróval és John Workman szerkesztővel/beíróval, 2×2 oldalnyi próbarajzot Simonsontól és többek között a képregény eredeti borítóvázlatát is.
Ez a változat kizárólag a kiadótól vásárolható majd meg 12.000-Ft-os áron.

Akik nem találkoztak még „artist edition” kiadvánnyal, azok kedvéért íme egy rövid idézet az előszóból:

…az eredeti, helyenként már besárgult rajzokat színesben szkenneltük be, majd ehhez adtuk hozzá a normál kiadásban is olvasható szövegréteget, ennek köszönhetően a következő oldalakon jól láthatóak az elvégzett apró korrigálások, hibajavítóval „arrébbköltöztetett” buborékok, újrarajzolás miatt felragasztott papírdarabok és toldások, de még a munka során óvatlanságból rácsepegett kávéfoltok is…

Mindkét kötetre előrendelés leadható itt: pestikonyv.com/collections/kepregenyek

A fenti borítóképek csupán tájékoztató jellegű illusztrációk, a végleges borítók ezektől eltérhetnek!


A második oldalon részletesen leírjuk mi a különbség a két kötet között!

Oldalak: 1 2VAN MÉG MÉG MIT OLVASNI: