X-Men 3.: Magneto diadala

Chris Claremont több mint 16 éven keresztül írt sorozatán végigtekintve elmondhatjuk, hogy az első két kötetünk még csak egyfajta bevezetőként szolgál.

A harmadik kötettel azonban belekezdünk a sűrűjébe! Itt kezdődik a 111. résztől a 143.-ig tartó legendás Claremont-Byrne korszak, amelyet sokan nemcsak e korai időszak de az egész sorozat legjobbjaként tartanak számon… nem véletlenül.

Olyan történeteket köszönhetünk ennek az időszaknak, amelyek mind a mai napig jelentős hatással bírnak és az X-Ment igazán naggyá tették… ezek közül a legismertebbek a Próteusz, A Főnix halála és Az eljövendő múlt napjai. (Kis szerencsével talán mind megjelenhetnek kötetben a közeljövőben.)

A Magneto dialala címmel megjelenő harmadik kötetünk a 111-121. részeket, a Claremont-Byrne korszak első 11 fejezetét tartalmazza és kivétel nélkül mindegyik először jelenik meg magyar fordításban.

Megjelenése az előfizetők számára szeptember végén, a második kötettel együtt várható!

A kiadó honlapja: kepkockakiado.hu

Facebook: facebook.com/kepkockakiado

Előzetes:

Cím:

X-Men 3.: Magneto diadala

Szerző(k):

írta: Chris Claremont, rajzolta: John Byrne, tussal kihúzta: Terry Austin és Ricardo Villamonte, színezte: Glynis Wein, Mary Titus és Francoise Mouly

Kiadó:

Képkocka Kiadó

Ár:

4490 Ft

Formátum:

kötet

Terjedelem:

210 oldal

Megjelenés:

2018.09.30.

Megvásárolható:

Közvetlen a kiadótól

Facebook Hozzászólások