X-Men 2. kötet: Mint Főnix a hamvaiból

Cím: X-Men 2. kötet: Mint Főnix a hamvaiból
Sorozat: MARVEL KLASSZIKUSOK
Szerző(k): Chris Claremont, Dave Cockrum, John Byrne, Bob Brown,Tony Dezuniga, Frank Chiaramonte, Sam Grainger, Bob Layton, Tom Sutton, Dan Green, Terry Austin, Bonnie Wilford, Janice Cohen, Andy Yanchus
Kiadó: Képkocka Kiadó
Ár: 4490 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: 194 oldal
Megjelenés: 2018.09.30.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás:

Az új X-Men éppen csak megalakult, és máris világrengető események veszik kezdetüket!

A történet pontosan ott folytatódik, ahol az előző kötetben abbamaradt és talán nem árulunk el túl nagy titkot, ha leleplezzük mi lesz az egyik legnagyobb attrakció. Már jó néhány Főnix sztori megjelent magyarul, de a legendás karakter születésének pillanata eddig valahogy kimaradt, így most kiküszöböljük ezt a csorbát: bemutatkozik Főnix!

Hőseink lépten-nyomon régi és új ellenfelekbe botlanak és mire megfejtenék, hogy ki mozgatja háttérből a szálakat és kicsoda a Xavier álmaiban kísértő titokzatos alak, az X-Men máris egy kozmikus kaland kellős közepén találja magát: új fordításban olvasható a Főnix hatalma!

Ezen kívül Ororo és Rozsomák múltjáról is megtudhatunk egyet s mást!

A kötet tíz történetéből hetet továbbra is Dave Cockrum rajzolt, tőle azonban hosszú időre (de korántsem véglegesen) elbúcsúzunk, hogy aztán John Byrne vegye át a ceruzát aki két füzet erejéig már ebben a kötetben bemutatkozik. A 3. kötettel pedig megkezdődik a legendás Claremont-Byrne korszak!

Megjelenése az előfizetők számára szeptember végén, a harmadik kötettel együtt várható!

A kiadó honlapja: kepkockakiado.hu

Facebook: facebook.com/kepkockakiado

Előzetes: