Marvel / Titan / Szukits

(2020. február 26.) Várhatóan augusztusban jelenik meg magyarul is a Square Enix AVENGERS c. (szeptemberben megjelenő) játékának hivatalos előzménytörténete, a THE EXTINCTION KEY (~A kihalás kulcsa)! A történetet az itthon sem ismeretlen Greg Keyes jegyzi.
A játékról bővebben itt lehet megtudni minden információt, a Szukits gondozásában megjelenő regény pedig ide klikkelve jegyezhető elő!

(2019. december 22.) Alig adtunk hírt a két következő NMR megjelenésről (Hangya, Pókember), máris egy újabb kötettel bővült a sorozat: Marvel’s Avengers: The Extinction Key. Az új Bosszúállók könyv már fel is került a szukits.hu előjegyezhető (!!!) termékei közé.
A Titan honlapján egyébként további három új kötettel bővült a Marvel regénysorozat, viszont ezek az Omnibus kiadások egyelőre nem szerepelnek a hazai tervben.

(2019. október 10.) Ma jelent meg a sorozat negyedik kötete, a Polgárháború, és most vettük észre, hogy a sorozat szép csendben már 15 részesre gyarapodott. Bár a Captain America: Dark Designs c. kötet (borító a lenti galéria legvégén) már 2016-ban megjelent, a Titan sorozatba csak jövő héten fog bekerülni. Hazai megjelenése pedig kb jövő év végére várható!

(2019. május 30.) Pár napja megjelent az első NMR kötet, a Venom: Halálos védelmező, melyhez jár egy könyvjelző is, melyből kiderül, milyen sorrendben kapjuk az első 9 kötetet!

(2019. március 20.) Már meg is jelent a szukits.hu előjegyezhető kínálatában a tegnap említett két kötet, tehát immár 14 részesre várható a sorozat! Sőt, beépített ügynökeinktől azt a fülest kaptuk, hogy a negyedik magyarul megjelenő kötet a Deadpool lesz…

(2019. március 19.) Bár még úton van a Nagy Marvel Regénysorozat első kötet-párosának megjelenése és egyelőre csak az első három magyar cím ismert, máris várható, hogy az eredetileg kilenc részesre tervezett sorozat három kötettel bővülni fog. (Lásd a felsorolás végét!) Sőt, ha valaki véletlenül a Titan Books oldalát böngészné, könnyen megtalálhatja, hogy a sorozat még további két kötettel bővül MAJD, tehát esélyes, hogy azok is jönnek majd szépen sorban!

(2018. november 16.) Az angliai székhelyű Titan Books idén tavasszal jelentette be egyik legutóbbi együttműködését a Marvel-lel, melynek gyümölcse egy kilenc részből álló regénysorozat, mely az ismert Marvel-hősökről szól, eseményeket dolgoz fel, vagy épp a legújabb konzolos játéksikerhez kapcsolódik:

 1. Venom: Halálos Védelmező
  Venom: Lethal protector (James R. Tuck)
 2. Pókember: Hatalomátvétel
  Spider-Man: Hostile takeover (David Liss)
 3. Bosszúállók: Mindenki uralni akarja a Világot
  Avengers: Everybody wants to rule the world (Dan Abnett)
 4. Polgárháború
  Civil War (Stuart Moore)
 5. Deadpool: Praclik
  Paws (Stefan Petrucha)
 6. X-Men: Sötét Főnix
  The Dark Phoenix saga (Stuart Moore)
 7. Pókember: Örökké Fiatal
  Spider-Man: Forever young (Stefan Petrucha)
 8. Hangya: Természetes ellenségek
  Ant Man: Natural enemy (Jason Starr)
 9. Fekete Párduc: Ki a Fekete Párduc?
  Black Panther: Who is the Black Panther? (Jesse J. Holland)
 10. Thanos: Halálos ítélet
  Thanos: Death Sentence (Stuart Moore)
 11. Bosszúállók: A Pusztítás Kulcsa
  Avengers: Infinity Prose (James A. Moore)
 12. Marvel’s Avengers: The Extinction Key (Greg Keyes)
 • Captain Marvel: Liberation Run (Tess Sharpe)
 • X-Men: Days of Future Past (Alex Irvine)
 • Spider-man: Kraven’s Last Hunt (Neil Kleid)
 • Captain America: Dark Designs (Stefan Petrucha)

A Szukits kiadónak köszönhetően a sorozat hamarosan magyarul is olvasható lesz, hiszen a terveik szerint 2019 márciusától kéthavonta jelenik majd meg ez a széria!
Az eredeti kötetek hossza 200-400 oldal közé esik, várhatóan hasonlóan ingadozó lesz a magyar gerincek vastagsága is.
A magyar címekről és a kötetek áráról egyelőre nincs információnk.

További részletek folyamatosan!

Az eredeti kötetek borítógalériája: