Spanyol nyelvű képregényes kávézgatás

Pénteken, február 14-én 11 órakor a Coloquio-café keretében spanyol képregényekről szóló beszélgetést rendez a Budapesti Cervantes Intézet. A beszélgetés címe: „Egy út a hispán kultúra legismertebb képregényei nyomában,” nyelve spanyol. A belépés ingyenes, sőt, meghívnak egy kávéra. Nyelvtanulók hajrá!

how-to-get-coffee

Íme a felhívás szövege:

Coloquio-café

Viernes 14 de febrero, a las 11:00 h, en la Sala Iberoamérica del Instituto Cervantes de Budapest.

Un recorrido por los cómics más representativos de la cultura hispana.

Esta sesión tiene como objetivo propiciar la puesta en común de un tema dado. La jornada se desarrollará en español y tendrá una duración aproximada de 01:15 horas. No es necesaria la inscripción. Cualquier duda pueden enviar un email a: biblioteca @ cervantes . hu o llamar al teléfono 3613543674.

*Teresa de la Vega nació en España y actualmente reside en Budapest. Es autora de los cuentos: Una abuela húngara, El tranvía de la nostalgia y La ópera, entre otros.

Na jó, itt a magyar ismertető is:

Február 14-én, 11 órakor a budapesti Cervantes Intézet Iboeroamerika termében.
Egy út a hispán kultúra legismertebb képregényei nyomában
Az összejövetel célja, hogy a társaság tagjai egy adott témáról beszélgetnek.  A beszélgetés spanyol nyelven zajlik, időtartama 1 óra 15 perc.  A regisztráció nem feltétel. Felmerülő kérdéseket a biblioteca @ cervantes . hu valamint telefonon a 061 354 3674-es számon tehetik fel.

*Teresa de la Vega Spanyolországban született és jelenleg Budapesten él. Meseíró: Egy magyar nagymama, A nosztalgia villamosa, és Az opera című művek szerzője.

Megjegyzés: kedves vendégeinket meghívjuk egy csésze kávéra.