X-Men 6. kötet: Az eljövendő múlt napjai

Cím: X-Men 6. kötet: Az eljövendő múlt napjai
Sorozat: MARVEL KLASSZIKUSOK
Szerző(k): Chris Claremont, John Byrne, Dave Cockrum
Kiadó: Képkocka Kiadó
Ár: 4990 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: 256 oldal
Megjelenés: 2019.12.15.
Megvásárolható: Újságárusok
Online vásárlás: kepregenymarket.hu
Bevásárlólista: Loading

A 21. század disztópikus jövőjében nincsenek többé szuperhősök. A mutánsok a kihalás szélére sodródtak, a társadalom kegyetlen gyilkológépek rémuralmát nyögi. Egy maroknyi túlélő kétségbeesett tervet dolgoz ki a közelgő nukleáris katasztrófa megakadályozására: a múltat akarják megváltoztatni.
A Claremont-Byrne korszak egyik legnagyobb hatású története, Az eljövendő múlt napjai mellett további történeteket olvashatunk olyan klasszikus szereplőkkel, mint Arcade és Fátum Doktor, valamint betekintést nyerhetünk Magneto múltjába is!

A kötet az X-Men #141-150 számokat tartalmazza.

Ismertető a kiadó Facebook oldaláról:

A Claremont-Byrne korszak az X-Men egyik legnagyobb hatású történetével, Az eljövendő múlt napjaival záródik, ami ugyan 24 évvel ezelőtt egyszer már megjelent, de a maga teljességében most először olvasható magyarul. Az első kiadásban ugyanis nemcsak szereplőket neveztek át (Kitty Pryde itt még nem Árnymacska) de valamilyen okból kifolyólag a sztori utolsó oldalát is kihagyták, így a lezárása is hiányos volt.

De mindez még csak a kezdet: kötetünkben még további 8 füzetnyi klasszikus történet található. Az utolsó Byrne által rajzolt füzetben Kitty Pryde egyedül kénytelen szembeszállni az X-Men 96-ban megismert démon egyik rusnya rokonával, ezután pedig Dave Cockrum visszatérésével új korszak kezdődik: megtudhatjuk mi történt a csapatból kilépő Scott Summers-szel, az X-Men ismét megmérkőzik Arcade-del, szembekerülnek Fátum Doktorral, a legendás 150. duplaszámban pedig Magneto karakterábrázolása is új szintre emelkedik.

A minden eddiginél vaskosabb, 256 oldalas kötet borítóára 4990 Ft lesz, előfizetőinknek pedig egy 24 oldalas füzetet is kapnak az Őrrobot-trilógia második részével.

Előzetes:

A kiadó honlapja: kepkockakiado.hu

Facebook: facebook.com/kepkockakiado