X-Men #2-3

A múlt év egyik nagy meglepetése volt a Marvel Klasszikusok – X-Men #1: Új Nemzedék kötet megjelenése, mely méltó fogadtatásra talált ezért idén két folytatást is kap, no meg egy bónusz ajándék is jár az előfizetőknek. Íme a Képkocka Kiadó üzenete:

Eljött az ideje, hogy lerántsuk a leplet a 2018-as terveinkről. Hála nektek, az első kötet szép számmal fogy, így nincs akadálya a folytatásnak :-)

2018-ra az alábbi két kötetet tervezzük:

X-MEN 2. KÖTET: Mint Főnix a hamvaiból (192 oldal, X-Men 101-110. részek) benne olyan finomságokkal mint a Főnix debütálása, Ororo eredettörténete, illetve fény derül a Xavier álmaiban szereplő titokzatos alak kilétére.

X-Men 3. KÖTET: Magneto diadala (208 oldal, X-Men 111-121. részek)
Az X-Men kénytelen szembeszállni a leghatalmasabb ellenféllel és nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan tervezték! A halottnak hitt csapat világkörüli útra kényszerül, kalandok Japánban, Írországban, Kanadában és a VADFÖLDÖN!

A két kötet együttesen 21 füzetet tartalmaz, tehát a szokásosnál (és az első kötetnél is) vaskosabb TPB-kről van szó.

Egyelőre nem szeretnénk a nyomdai kivitelezésen spórolni, így sajnos a nagyobb terjedelem kb. 10% áremeléssel fog járni, kereskedelmi forgalomban mindkét kötet 4490 Ft-ba fog kerülni.

Előfizetőink 4000 Ft/db áron kapják meg a könyveket és 950 Ft szállítási díjat számolunk fel.

AZ ELŐFIZETÉSI DÍJ 2018-RA TEHÁT ÖSSZESEN: 8950 Ft.

És akkor most jöjjön még egy jó hír :-)

Nem titok, hogy előfizetőink nagy mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy a sorozat életben maradjon és ezt szeretnénk valamilyen módon meghálálni.

Ezért úgy döntöttünk, hogy egy 24 oldalas füzet formájában kiadjuk az X-Men Stan Lee és Jack Kirby által megalkotott LEGESLEGELSŐ számát 1963-ből, amit minden előfizetőnknek ajándékba adunk!

Ez a füzet a későbbiekben sem fog kereskedelmi forgalomba kerülni, így reméljük igazán exkluzív ajándék lesz :-)

A poszthoz mellékelt képeken a két könyv és az ajándék füzet majdani borítói láthatók :-)

Előfizetni az info [KUKAC] kepkockakiado (PONT) hu e-mail címen lehet név, szállítási és számlázási cím, e-mail és telefonszám megadásával.
Ha korábban már rendeltél tőlünk, akkor nem szükséges minden adatot újra küldeni, elég a név és a befizetéshez használt azonosító.

Válaszlevélben küldjük az utaláshoz szükséges információkat.

Az előfizetéseket MOSTANTÓL tavasz végéig, május 31.-ig tudjuk fogadni. Megjelenés nyár végén várható. Az előfizetőink MINDENT egy csomagban kapnak meg, hamarabb, mint ahogy a könyvek kereskedelmi forgalomba kerülnek.

FACEBOOK HOZZÁSZÓLÁSOK: