Windom 2014-es tervek

A Sebők Imre életművét megjelentető Windom kiadó vezetője, Domján Zoltán tudatta portálunkkal, hogy a tavaszi börzére megjelenő A csendháborító, és Android kötetekkel lezárul az előfizetés első etapja. A következő hat kötetre is elő lehet már fizetni a windomcomicsKUKACgmailPONTcom címen (vélhetően a börzén is nyílik erre alkalom), az előfizetési díj pedig nem változik, 9000 Ft marad, ami a következő hat kötetre, a kiadó tervei szerint körülbelül egy évre szól.

A kiadási terv a következő:
– Merénylet – 50 oldal
– Állati elmék – 52 oldal
– Farkasvér – 76 oldal
– A pergamen titka – 64 oldal
– A névtelen ügynök – 98 oldal
– Három királyok csillaga – 50 oldal

A Windom ezúttal is ajándékkal kedveskedik rendszeres olvasóinak, méghozzá az 1936-ban megjelent Mark Twain: Koldus és királyfi illusztrációiból összeállított kiadvánnyal.

android

Ezek mellett is érkeztek érdekes hírek a kiadótól:

Lőrincz L. László 75. születésnapjára ( jún. 15. ) megjelentetünk egy kb. 80 oldalas A/4 méretű kötetet, melyben a fantasztikus írásaiból készült képregények kapnak helyet :
– Sarlós Endre : A föld alatti piramis
– Vass Mihály : Hosszú szafari
– Vass Mihály : A telep
– Matheika Gábor : A púpos

A kötet ára 2950 Ft, aki előfizet rá, annak kedvezményesen 2450 Ft.

Végül, de nem utolsósorban a Windom a könyvkiadásba is belekóstol:

A két világháború között megjelent, magyar ponyvairodalomból fogunk válogatni. Elsősorban Nagy Károly (Charless Lorre, Charley Long) vidám légiós történeteit – az összeset – tervezzük kiadni. Az első kötet már szerkesztés alatt van.