Vissza a jövőbe

Cím: Vissza a jövőbe
Szerző(k): John Barber, Erik Burnham, Dan Schoening, Brent Schoonover, Marcelo Ferreira, Erik Evensen
Kiadó: Panel Kalandor
Ár: 3980 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: 152 oldal
Megjelenés: 2018.07.15.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás:
Bevásárlólista: Loading

Fluxus kondenzátorokat beizzítani, mert Marty McFly és a Doki visszajönnek a jövőből!

Így igaz, ha téged is rabul ejtett valaha az időutazás, vagy csupán maradtak még benned kérdések a trilógiát követően, akkor most ezekre mind választ kaphatsz ebben a 152 oldalas, kemény fedeles kiadásban.

Az IDW 2015. október 21. indított sorozatához visszatért az eredeti trilógiát megálmodó Bob Gale is, hogy John Barber (Transformers) és Erik Burnham (Ghostbusters) írókkal együttműködve választ adjon olyan kérdésekre, amelyek már a ’80-as évek óta foglalkoztatják a rajongókat. Az első öt füzetet csokorba szedő gyűjteményes kötetben minden kalandot másik rajzoló formált, így a sokszínűség végig garantált. A vizuális csúcsra járatás olyan alkotók kezében van, mint Dan Schoening (Ghostbusters), Brent Schoonover (Batman ’66), Marcelo Ferreira (Angry Birds Transformers), Erik Evensen (Ghostbusters), és még sokan mások.

Az első kötetben olyan 1,21 gigawatt energiával felvillanyozó történetek lapulnak, melyek elregélik a Doki és Marty első találkozását, Lorraine és George hajszáját Calvin Marty Klein után, Biff júra időszakbeli kiruccanását, valamint a Doki első jövőbeli vizitjét. És ha mindez nem volna elég, még címlap galériával is találkozhatsz a könyv végén!
A Vissza a jövőbe – Elfeledett regék és alternatív idősíkok kizárólag a kiadótól lesz kapható, előrendeléssel, előfizetéssel, mely a panelkalandor [KUKAC] gmail [PONT] com e-mail címen intézhető június végéig, megjelenés július közepén. Te magasságos egek! Le ne késd!

További információk:
Ár: 3980 (szállítási költséggel)
Terjedelem: 152 oldal
Facebook: Panel Kalandor
Twitter: @PanelKalandor