Vas, alkoss, gyarapíts! – Összeraktuk Vasember Mark III páncéljának sisakját!

Összeraktuk Vasember sisakját, és piszok jól szórakoztunk közben, még akkor is, ha az icipici csavarok szeretnek önálló életet élni és leginkább a padlón érzik jól magukat!

A minapi postával érkezett a DeAgostini kiadó Vasember sorozatának első két száma, melyből a sisak és egy csizma rakható össze.
Ebéd utáni kávézgatás mellé kifejezetten kellemes kikapcsolódás volt a meglepően igényesen formázott, színezett és végül összerakott fej, mely piciny gombelemének köszönhetően két világító szemnyílással is rendelkezik, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. De kezdjük az elején:

A csomag két (#1-2) korrekt tájékoztató füzetet, egy nagy méretű, dupla oldalas posztert (a fotóra nem fért rá: egyik oldalon a honlapon is található reklámok és leírások, a másik oldalon Vasember), valamint egy dossziéban összefogva három, szabvány méret duplája körüli méretű borító-nyomatot tartalmazott.

A két füzetet átfutva egyetlen apró tévedés tűnt csak fel (Szuperhős/Szuperhumán Regisztrációs Törvény), de biztos forrásból tudom, hogy hamarosan nem lesznek hasonló bakik benne… ;)
A tartalomra nem lehet panasz. Ahogy a kiadó honlapján is online megtekinthető, a 16 oldalon foglalkoznak Vasember történelmével, egyes kalandjaival, ellenségeivel, barátaival, no meg persze a végeláthatatlan mennyiségű páncélok némelyikével. A maradék pár oldal az éppen aktuális páncélrész összerakási útmutatója lépésről-lépésre.

A több mint egy tucat alkatrészt pinduri csavarkákkal lehet összerakni. A mellékelt csavarhúzó jó szolgálatot tesz, de tapasztalatból mondom, érdemes egy önálló kis szettet beszereznie annak, aki komolyan gondolja a teljes készlet összerakását. A csavarok miatt nem kell aggódni, masszív darabok, mindegyikből van minimum 1 tartalék a csomagocskákban.
A csavarok mellet egyes részeket mágnesek tartanak helyükön, ez a későbbiekben is így lesz. A világításhoz gombelemeket mellékelnek.

Az egyes elemek nemcsak kinézetre, de tapintásra is kellemesek és mindegyik tökéletesen illeszkedik, bár a jobb füllel való világítás kapcsolója valahogy nem az igazi, rá kell érezni a trükkjére, de az sem kizárt, hogy én rontottam el valamit…

A végeredmény egy tökéletes (egyelőre) asztali/polci dísz, mondhatnám, hogy levélnehezék, de manapság a postával már csak számlák jönnek! :)

Az első szám röhejesen olcsó áráért vélhetően az idei nyár végének/ősz elejének slágerterméke lesz, de aki továbbmegy és összerakja a teljes páncélt, garantáltan nem fog csalódni benne, mert egy igencsak nagy méretű, „interaktív” szoborral lehet majd gazdagabb 2022. szeptember végére…

Amennyiben szeretnéd megrendelni, kérjük használjátok az alábbi linket és promóciós kódot, ezzel közvetlen ránk, a KILENCEDIK.HU-ra hivatkoztok:
Megrendelés:
Részletek, hogy ez miért is jó neked…
Köszönjük!

mano

Cím: Vasember Magazin 001 – Sisak
Sorozat: VASEMBER MAGAZIN
Szerző(k): Többen...
Kiadó: DeAgostini
Ár: 490 Ft
Formátum: füzet
Terjedelem: 16 oldal
Megjelenés: 2020.09.09.
Megvásárolható: Újságárusok
Online vásárlás: szukits.hu