VADULJ – fotó- és képregény-pályázat

Szívesen eltöltenél három napot Bulgáriában egy profi fotós társaságában az ország lélegzet elállítóan csodás természeti örökségeinél? Ha igen, küldd be kreatív képregényed vagy lenyűgöző fotóid a Wild Click & Wild Line fotó- és képregény-versenyre, és sok más nyeremény mellett az utazást is megnyerheted!

A CEEweb Egyesület és a Bulgarian Biodiversity Foundation ismét meghirdeti kreatív pályázatát, a VADULJ fotó- és képregény-versenyt, az európai természetvédelmi hálózat, a Natura2000 népszerűsítésére. Európában a Natura 2000 hivatott védelmezni az öreg kontinens természeti örökségeit és sokszínű élővilágát.

Fotókkal az alábbi kategóriákban lehet pályázni:

  • Vad tájak – Örökítsd meg Európa legszebb, a Natura 2000 hálózat által védett természeti értékeit. Fotózz le egy természetes élőhelyet, például hegyeket, homokdűnéket, buja réteket vagy vizes élőhelyeket.
  • A Vadon fajai – Fotózz le egy vadon élő európai állat- vagy növényfajt a természetes élőhelyén.

Ha képregénnyel pályázol:

  • Mutasd meg, milyen előnyöket kapunk a természettől és azt, hogy ezeket miként őrizhetjük meg utódaink számára is. Mutasd meg, ahogy az anyatermészet megkínál bennünket egy pohár tiszta ivóvízzel, étellel, és hagyja, hogy az ölében fekve megpihenjünk. Vagy
  • Mutasd meg, milyen katasztrofális következményei lehetnek az emberek és a társadalom számára annak, ha a természeti kincseinket végleg elveszítjük.

Határidő (mindkét versenyre): 2013. november 30.
A hivatalos felhívás a következő címen érhető el: ceeweb.org/hu/contests
További információért keressétek kollégáinkat a következő elérhetőségeken: Vilimaite Kristina (kvilimaite KUKAC ceeweb PONT org).

A CEEweb a Biológiai Sokféleségért a közép-kelet-európai régióban természetvédelemmel foglalkozó civil szervezetek nemzetközi hálózata. Küldetésünk a biológia sokféleség megőrzése a fenntartható fejlődés elősegítése által.

CEEweb a biológiai sokféleségért
Széher út 40. 1021 Budapest,
Magyarország
Telefon: +36 1 398 0135
Fax: +36 1 398 0136
ceeweb@ceeweb.org
ceeweb.org