Update (Norbi nélkül)

A hétvége a ráncfelvarrás hevében telt. Igazság szerint ennek nyáron, az 5. évfordulóra kellett volna megtörténnie, de ez van. Most volt rá időm!
Szóval, frissítettem (kétszer is, mivel az első után pár órával kiadták a legújabb verziót) a KN alatt a teljes WordPress motort (kiemelt köszönet Patai Lacinak érte!) valamint pár plugint (szavazás, letöltésvezérlő, naptár, hírlapozó, kommentlapozó, hír- és cikkolvasottság számláló) és lecseréltem meglévőket jobbra (kapcsolat, kapcsolódó hírek és cikkek). Ez utóbbi vadonat új fejlesztés, ezentúl nemcsak az egyes hírek, hanem a cikkek mellett is csokorba lesz szedve pár hasonszőrű alkotás, ha van ideje a kedves látogatónak még (még, még, még és még) tovább olvasnia! :)

Update 1.:Persze a eredmény nem 100%-os, mint látható, a fejléc még hiányos, egy része pedig nem úgy működik, ahogy kellene. Ez TLoF-ra vár, hogy megoldja, úgyhogy drukkoljunk neki kórusban és hullámozva skandáljuk a nevét, hogy mihamarabb megcsinálja! ;)

Update 2.: Sajnálatosan a meglévő hír és cikkolvasottságszámláló nem volt hajlandó rendesen működni, nem lehetett lapozni tőle a több oldalra bontott anyagokat. Ezért lecserélésre került az is, melynek borzalmas velejárója, hogy lenullázódott minden számláló…

Figyelem, a KN url címe megváltozott: akinek a https://www.kilencedik.hu/news.php cím lenne a Kedvencei / Könyvjelzői közé berakva, az állítsa át https://www.kilencedik.hu-re!