Underworld 4. – Az ébredés (2012)

Selena 12 év után megszökik az emberek fogságából, és rá kell döbbenie, hogy az általa ismert világ teljesen megváltozott.
Egy új háborúba csöppent, amelyben nemcsak a vámpírok küzdenek a vérfarkasok ellen, hanem az emberek is megpróbálják mindkét fajt kiírtani.
A látványos és izgalmas vámpírsorozat legújabb epizódját a tervek szerint 2012. január 26-án mutatják be a hazai mozikban.

Underworld 4. – Az ébredés magyar feliratos előzetes


A vámpírok visszatérnek, és a nyomukban érkeznek a vérfarkasok. Elkészült az Underworld-sorozat újabb darabja, az Underworld – Az ébredés (Underworld – Awakening,hazai bemutató: január 26.) és a rajongók nagy megelégedésére a főszerepet ismét Kate Beckinsale alakítja, aki az előző folytatásból kimaradt. A színésznő újra viselni fogja a sorozat védjegyévé vált testhezálló fekete bőrruhát. – Az igazat megvallva, nem gondoltam, hogy alkalmunk lesz még egy vámpírkaland elkészítésére – nyilatkozta az Oxfordban végzett színésznő –, hiszen eredetileg trilógiát terveztünk. Selena, a vámpírhercegnő bőrruhája sok éven át a színésznő gardróbszobájában lógott. Sőt, nem csak lógott. – Már biztos voltam benne, hogy filmezésre sosem fogom többet használni – vallotta be Kate Beckinsale –, úgyhogy az egyik Halloweenkor felvettem. Kicsit átalakítottam, hogy senki ne ismerje fel, mit viselek: egy másik jelmez alapja lett. És a férjemnek is megígértem, hogy a születésnapján ez fogom viselni. Len Wiseman producer születésnapi meglepetése talán kútba esett, de a műfaj rajongói megkapják a maguk ajándékát: a harcos vámpírnő 3D-ben tér vissza, és újfajta lények ellen fog harcolni – természetesen talpig fekete bőrben. (2011. december 3. – intercom.hu)