Ultimate Universe News #6

Itt van, itt van, itt van újra az Ultimate Universe News, barátaim! És hogy milyen finomságokat hoztam nektek ezen a héten…! Eldobjátok az agyatokat tőlük, azt garantálom! Első szekciónk, az ULTIMATE SPIDER-MAN például tartalmaz pár fekete-fehér alkotást David Lafuentétől, valamint a decemberi Ultimate Spider-Man előzetesét. Aztán jön az ULTIMATE AVENGERS szekciónk, szintén egy decemberi előzetessel, azt követően pedig e heti főszereplőnk, az Ultimate Armor Wars című minisorozat veszi át a porondot. Az 1. szám ismertetője és elemzése mellett még a decemberi számot is bemutatom nektek, úgyhogy Vasemberből ezúttal nem lesz hiány! Zárásképp az augusztusi eladási adatok érkeznek majd, pár meglepő és kevésbé meglepő helyezéssel. Ha mindez megnyerte a tetszéseteket, akkor olvasásra fel!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ELŐZETES

A legfrissebb hír máris itt van rovatunkban, méghozzá csak nektek, és csak tőlem! A decemberi szám előzetese borítóval együtt! Csuhaj!

ULTIMATE SPIDER-MAN #5
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: David Lafuente
Borító: David Lafuente
Várható megjelenés: 2009. december 2.

Végre itt van a várva várt összecsapás! Pókember kontra Mysterio! Vajon ki áll Pókember mellé, hogy együtt küzdjenek meg a gonosszal? És vajon sikerül időben kisegíteni hősünket? Egy újabb ütős fejezet a vadonatúj Ultimate Spider-Man sorozatból, a már jól megszokott csapattól, BRIAN MICHAEL BENDISTŐL és DAVID LAFUENTÉTŐL!

GALÉRIA

Az előzetest leszámítva semmi új hír Pókember háza tájáról, ezért most David Lafuente pár fekete-fehér alkotását hoztam el nektek az 1. és 2. számból. Aki csípi a stílusát, annak biztosan be fog jönni ez a pár képkocka, aki meg nem… hát, azért az is vessen rájuk egy pillantást. Szépek.


Tetszetősek, igaz? No, ha kigyönyörködtétek magatokat, akkor folytassuk a Bosszú Angyalaival!

ELŐZETES

Túl sok infót most nem tudok ebben a szekcióban megosztani veletek, de van itt egy, ami bizonyára mindenkit érdekelni fog: a decemberi szám előzetese borítóval! De jó nektek!

ULTIMATE AVENGERS #5
Írta: Mark Millar
Ceruzarajz: Carlos Pacheco
Borító: Carlos Pacheco
Várható megjelenés: 2009. december 9.

Egy mindent megrengető szuperhős-összecsapás! Amerika Kapitány és a Bosszú Angyalai egymás ellen fordulnak, miközben a félelmetes Vörös Koponya totális káoszt tervez! Hogyan fog vajon Fury halálosztaga megbirkózni a legendával és a fiával egyszerre? Az egész világ sorsa forog itt kockán! Csatlakozzatok ti is a szupersztár MARK MILLARHOZ és CARLOS PACHECÓHOZ ebben az új, megrázó fejezetben!

Fincsi, mi? És még nincs vége, korántsem! Lapozzatok az aktuális minisorozatunkhoz!

Oldalak: 1 2 3