Ultimate Universe News #41

Nyár van, nyár! Bizony ám, és itt az Ultimate Universe News 41. kiadása is a kánikulai hangulathoz, amelyben a hírek azonban olyan forrók és frissek, hogy csak még feljebb kúszik majd tőlük a hőmérő higanyszála, ezt garantálhatom! Az ULTIMATE SPIDER-MAN szekcióban például A Csodálatos Pókember 83. száma kapott helyet néhány kedvcsináló képkockával, valamint az Ultimate Spider-Man 11. számának előzetese. Ezt követi az ULTIMATE AVENGERS részleg egy újabb előzetessel a 2. kötet 3. számából – a Szellemlovassal! Persze a NEW ULTIMATES és az ULTIMATE X sem maradhatnak ki, amelyekben új kiadásokról számolhatok be nektek, valamint az utóbbi részlegben még egy fincsi Jeph Loeb-interjút is kaptok előzetes oldalakkal. A zárszó most ismét egy minisorozaté, az Ultimate Enemy-é, amelyről ítéletet mondunk közösen – először én, aztán ti. Hú, de izgulok! Kezdjünk is neki!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

A CSODÁLATOS PÓKEMBER

Mikor ezen sorokat olvassátok, talán már meg is vásárolható A Csodálatos Pókember 83. száma az újságárusoknál – sőt, talán már a kezetekben is tartjátok azt. Akire ez utóbbi igaz, az nagyon jól járt, ugyanis két újabb izgalmas fejezettel gazdagodott. Egyrészt folytatódik a Pókember-Venom-Bogár rangadó A szimbióták háborúja 3. fejezetében, másrészt az Újvilág: Hatalom is tovább dübörög, amint a két világ hősei egy látványos háborúban egymásnak esnek! Itt kő kövön nem marad majd…

A CSODÁLATOS PÓKEMBER #83
Fejezetcímek: A szimbióták háborúja (3. rész) / Újvilág: Hatalom (5. rész)
Írta: Brian Michael Bendis és J. Michael Straczynski
Ceruzarajz: Stuart Immonen és Greg Land
Borító: Stuart Immonen

Folytatódik A szimbióták háborúja – és a következő áldozat talán maga Pókember lesz! Az égen röpködő Bogár lemetszett magának egy csápot a Venom-szimbiótából… De vajon mihez kezd majd vele? Venom ezután dühtől őrjöngve ered a támadója nyomába, és végigüldözi Manhattan utcáin. Ez persze már falmászó hősünk figyelmét sem kerüli el… és amikor a három harcos egymásnak esik, valami olyan elképesztő, nem várt fordulat következik be, ami tényleg csak itt, ebben a sorozatban történhet meg! Valamint: Az újvilági hõsök megérkeztek a Szuperosztag világába, és meglepődve tapasztalják, milyen pusztítás söpört végig ezen a Földön Reed Richards, a Fantasztikus Négyes ifjú vezetője miatt. Azonban így sem tesznek le tervükről, és a két világ legnagyobb harcosai összecsapnak!Aki kedvet kapott tehát, az szaladjon azonnal a legközelebbi újságárushoz, mert Venom nem vár senkire… Na jó, de, de azért tényleg szaladjatok. Oké, elég sétálni. Nehogy miattam izzadjatok le.

ELŐZETES

Pókember és barátai kalandjai folytatódnak a héten, és a jelek szerint most Kitty után újra Peter kerül a középpontba, és ő is megkapja a maga kis katasztrófáját az életében. Persze mindebből az alant látható előzetes oldalakból még nem sokat látunk – a kis csapat most még csak megbeszéli a továbbiakat May néni vezényletével. Íme:

ULTIMATE SPIDER-MAN #11
Várható megjelenés: 2010. június 9.

Elvileg ebben a számban jelenik majd meg a Kaméleon is, szóval kössük fel a gatyát, és készüljünk, barátaim!

Oldalak: 1 2 3