Ultimate Universe News #15

Üdv! Igen, ez az Ultimate Universe News 15. kiadása, amely sajnos ezúttal megint csak elég karcsúra sikeredett. Ez van, ezt kell szeretni, amikor pang az Újvilág. Egyetlen hírrel tudok csak nektek szolgálni, na meg az ahhoz tartozó előzetes oldalakkal, ami nem sok, de több, mint a semmi. Az ULTIMATE AVENGERS szekció kaphatott csak szerepet a héten, benne az Ultimate Avengers 4. számának szöveges előzetesével. Lesz itt nektek benne Hadigép, aki Amerika Kapitányt üldözi, Amerika Kapitány, aki Hadigép elől menekül, és persze a Bosszú Angyalainak többi tagja, akik épp próbálják rendezni soraikat. Érdekel titeket? Naná, hogy érdekel! Ne feledjétek soha: a minőség mindig fontosabb, mint a mennyiség!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ELŐZETES

Egyelőre még mindig nincs komoly csúszás a sorozatban, és a 4. szám érkezik is szépen, rendesen a héten. Viszont már előre szólok nektek, hogy az 5. szám nem terv szerint, decemberben jelenik majd meg, hanem csak januárban… Az Ultimate Avengers első, és valószínűleg nem utolsó csúszása ez, de hát erre számíthattunk ismerve Millar korábbi munkáit. Mindegy, most lássuk a 4. szám előzetesét!

ULTIMATE AVENGERS #4
Várható megjelenés: 2009. november 25.


Na, ebből vajon hogy mászik ki Steve? Persze biztos kitalál majd valamit, őt ismerve, ne féltsétek.

Nem sok, nem sok, tudom… Ez van. Ennyivel kell most beérnetek, mert tudjuk jól, hogy az Újvilág kevés címéhez nem mindig lehet tömérdek hírt összeszedni. Az Ultimate Marvel 4.0 fórum talán majd kárpótol titeket az e heti hírböjtért, én pedig majd elszántabban keresgélek infókat nektek jövő hétre. Jesszus, hiszen az már december lesz…! Repül az idő, hiába…