Ultimate Universe News #12

Rakott krumpli! Már az Ultimate Universe News 12. kiadásával jelentkezem a héten, ami tömve van mindenféle jóval három oldalon keresztül! Az első szekció természetesen most is az ULTIMATE SPIDER-MAN, amelyben a sorozat 4. számának előzetesét láthatjátok és olvashatjátok a rejtélyes Árnyéklepel (Shroud) főszereplésével. Aztán következik az ULTIMATE AVENGERS részleg, benne a legfrissebb, 3. szám bemutatójával és elemzésével. Öregem, reeeengeteg vadiúj szereplőről olvashattok benne, úgyhogy érdemes belemélyedni majd. Ráadásul kaptok majd két előzetes oldalt Leinil Francis Yutól is, a következő sztori rajzolójától… Az utolsó körben az aktuális minisorozat, az Ultimate Armor Wars újonnan megjelent 2. száma kerül a boncasztalra bemutatóval és elemzéssel együtt. Tony Stark hajszája Európában folytatódik pár igen érdekes és váratlan ellenséggel! Mit adhatnék még? Azt hiszem, ennyi elég kell legyen nektek, úgyhogy hajrá, olvassatok, olvassatok, olvassatok!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ELŐZETES

Mi? Máris november? Hohó, hiszen akkor hamarosan érkezik a sorozat 4. száma! Bizony ám, már a héten folytatódik Pókember és Mysterio ádáz csatája, amibe, ha minden igaz, aktívan bekapcsolódik a rejtélyes, vörös ruhás idegen, az Árnyéklepel is. Mary Jane ereiben is megfagy a vér a látványától az alant látható pár előzetes oldalon…


Az Árnyéklepel, akit árnyék lep el, a héten tehát lecsap!

Oldalak: 1 2 3