Ultimate News #93

ULTIMATE FANTASTIC FOUR

Hosszú idő után végre Namor is visszatért az Ultimate Fantastic Four oldalaira, méghozzá Mike Carey utolsó történetének harmadik részében, amely a héten jelenik meg a tengerentúlon. Ebből kaptok most egy kis ízelítőt, és ha jól megfigyelitek, láthatjátok, hogy bizony új rajzoló érkezett a sorozathoz, név szerint Eric Basaldua. Megjegyzem, szerintem a stílusa nem különbözik annyira Tyler Kirkhamétől, de ezt mindenki döntse el maga. Azt viszont furcsállom, hogy mostanság nagy divat lett az Ultimate X-Men és az Ultimate Fantastic Four számaiban a hirtelen, előre be nem jelentett rajzolóváltás. Vajon mi lehet ennek az oka?


MINISOROZATOK

Ultimate Origins

Vissza a kezdetekhez – immár második alkalommal! Legutóbb Rozsomák és Nick Fury álltak a középpontban, míg most, az Ultimate Origins 2. számában Amerika Kapitányé a főszerep. A három különböző borítóval megjelent kiadvány elmeséli a Kapitány eredetét elejétől a végéig, és végre láthatjuk, pontosan hogyan és miért lett belőle a nemzet legnagyobb hőse. És igen: immár ez a sorozat is megkapta a March on Ultimatum feliratot, tehát fontos adatokkal szolgálhat az Újvilág nagy, közelgő eseményéhez!

Ultimate Origins #2
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Butch Guice
Borítórajz: Gabriele Dell’Otto
Alternatív borítórajzok: Simone Bianchi és Gabriele Dell’Otto

Az Újvilág titkos története! 70 év óta most először ébredt fel egy különös tárgy a Pegazus-projektben, és ezzel lépésről lépésre lehull a lepel minden rejtélyről! Visszatérünk a II. világháborúba, ahol kiderül, hogy az ifjú Steve Rogers számára nem is a nácik jelentették a leghalálosabb fenyegetést, hanem egy világokon túli ősi ellenség! Brian Michael Bendis (Secret Invasion) és Butch Guice (Captain America) párosa folytatják az év egyik legfontosabb újvilági minisorozatát, az Ultimatum közvetlen előzményeit!

Oldalak: 1 2 3