Ultimate News #93

Szép jó napot! Ezen a héten is friss, ropogós hírekkel jelentkezik az Ultimate News, méghozzá már 93. alkalommal. Olyan közel van már a 100., hogy azt el se hiszem… De most nézzük, mi mindent hoztam nektek mára! Először is egy interjút az Újvilág új gurujával, Jeph Loebbel, aki a The Ultimates 3 és az Ultimatum mellett beszámol két vadiúj Annual-kiadásról, sőt, még az Ultimate Fantastic Four új írójáról is. És ha már Ultimate Fantastic Four, akkor betekintünk majd annak az 56. számába is, majd szót ejtünk egy múlt heti megjelenésről, az Ultimate Origins 2. számáról. Ez utóbbihoz, szokás szerint, kaptok néhány magyarra fordított kritikát is persze. Zárásként lesz majd adatlap is, ami pedig a hazai frontot illeti, A Csodálatos Pókember legeslegújabb, 61. száma is terítékre kerül! Ugorjatok hát fejest rögvest a hírek kavalkádjába!

Figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! Jó.

INTERJÚ – JEPH LOEB

Igen, Jeph Loeb, aki lassan méltán nevezheti magát az Újvilág új császárának. Az Ultimate Power vége, a The Ultimates 3 és az Ultimatum után újabb újvilági projektekről is beszámol most nekünk, méghozzá nem is akármilyenekről! Ki a Fekete Párduc? Miről fog szólni az Ultimatum? Hogyan alakul át a jövőben az Újvilág? Kérdések, melyekre NEM kapunk választ ezúttal sem, de sok másra viszont igen. Úgyhogy hajrá!

Jeph, közeleg már a The Ultimates 3 utolsó, 5. száma. Hogyan fog zárulni a történet?
Gyakorlatilag szinte minden szálat elvarrunk majd, de azért párat még hagyunk későbbre is. Például az olyan különszámokra, mint az eddig még sehol nem említett – dobpergés – Ultimate Captain America Annual, amelyben a Fekete Párduc eredetét meséljük el, vagy az Ultimate Hulk Annual, amelyben pedig a Legfőbb Légió világából átkerült Zarda tér majd vissza! Ha! Fogadjunk, hogy azt hittétek, hogy megfeledkeztünk róla! Pedig messze nem, sőt!

És ha már itt tartunk… kiderül azért majd a The Ultimates 3 5. számában, hogy ki is a Fekete Párduc?
Az talán igen, hogy ki ő… de hogy miért is lett Fekete Párduc, az majd a már említett Annual-kiadásban derül csak ki!

A Heroes (Hősök) című tévésorozattól hoztad át az Ultimate X-Men írói posztjára kollégádat, Aron E. Coleite-ot, aki rögtön egy kemény sztorival indította itteni pályafutását. Mennyire kapcsolódik majd mindez az Ultimatum eseményeihez?
Aron, én, és Joe Pokaski, aki nemsokára az Ultimate Fantastic Four írását veszi át, mind együtt dolgozunk nap mint nap az említett tévésorozaton. Mi hárman, és persze Brian Michael Bendis tökéletes összhangban haladunk az Újvilág jövője felé, mindent előre elterveztünk. A célunk, hogy az Újvilág újból egy olyan univerzummá váljon, ahol bármi megtörténhet! Itt szeretném megemlíteni Aron és Joe közös munkáit, az Ultimate X-Men / Ultimate Fantastic Four Annual különszámokat, melyek szintén fontos mérföldkőnek számítanak majd az Újvilág történetében!

Muszáj megkérdeznem: mi lesz az Ultimatum története egyáltalán?
Ugyan, ezt nem lövöm le! Majd kiderül az első részből novemberben! Legyen elég egyelőre annyi, hogy minden egyes kiadvány szorosan kapcsolódik hozzá, amelyen ott díszelgett az elmúlt évben a March on Ultimatum felirat. Ahogy azt Bendis is mondogatja mindig: minden összefügg mindennel!

És ki lesz a főszereplője a történetnek?
Mindenki. A Fantasztikus Négyes, a Különítmény, Pókember, az X-Men… és persze Hulk is! Senkit sem fog elkerülni ez az esemény!

Köszönjük, Jeph!

ULTIMATE SPIDER-MAN

Újra itt a hálószövő hős magyar változata, és a múlt havi kitérő után most folytatódik a Silver Sable-sztori immár ismét Mark Bagley rajzaival! Silver Sable és a Vad Banda egyre közelebb kerülnek célpontjukhoz, Pókemberhez, és ez könnyen jelentheti Peter szuperhősi pályafutásának végét is. Ráadásul a magánélete is egyre zűrösebb: felbukkan új barátnője, Kitty Pryde, az X-Men tagja, amit persze Mary Jane nem néz jó szemmel…

A Csodálatos Pókember #61 – Silver Sable (2. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruza- és borítórajz: Mark Bagley

Miközben Silver Sable Pókembert próbálja elkapni, akaratán kívül is elterjed a pletyka, hogy a hálószövő hős a Midtown Gimnáziumba jár. Minden diák gyanússá válik az iskolában… persze Peter Parker is! Peter most új barátnője, az X-Men tagja, Kitty Pryde tanácsát követve elébe megy a dolgoknak, és szembeszáll a Vad Bandával! De vajon minden terv szerint fog majd alakulni számára?


Oldalak: 1 2 3