Ultimate News #89

ULTIMATE X-MEN

Újabb előzetes következik a napokban esedékes 95. számból, ezúttal már szöveggel! És ha jól megnézitek ezeket az oldalakat… Bizony, ebben a számban egy meglepetés-rajzolót is kapunk majd a zseniális Brandon Peterson személyében, aki már dolgozott ugye a sorozaton a The Tempest című sztori alatt, de ő követte el az Ultimate Extinction és az Ultimate Vision rajzait is. És most összeeresztik nagy kedvencemmel, Mark Brooksszal, Aron E. Coleite eddig kiváló történetének 2. részében… Ebből csak valami piszok jó sülhet ki!!!


ULTIMATE FANTASTIC FOUR

Nagyon közel van már az 55. szám, így szokás szerint jön az utolsó, szöveges előzetes a megjelenés előtt. Tyler Kirkham megint kitett magáért elnézve ezeket az oldalakat, és a sztori is érdekesnek ígérkezik. Salemi Hetes, Agatha Harkness, látványos csaták… Lesz itt minden!


MINISOROZATOK

Ultimate Origins

No hány embernek van már meg az 1. szám? … Micsodaaaa?! Csak ilyen kevésnek közületek? Ejnye! És most már nem is lesz könnyű beszerezni, ugyanis a tengerentúlon minden egyes példány elfogyott belőle, és nem terveznek második kiadást… Mi lesz így veletek? Meg sem érdemlitek a 2. szám Gabriele Dell’Otto-féle borítójának színes változatát… de hát vajból van a szívem, úgyhogy mutatom:

Sőt! Már tudok nektek három előzetes oldalt is mutatni a 2. számból. Csekkoljátok őket:

És az utolsó finomság erre a hétre Ultimate Origins-fronton egy gyönyörűséges háttér a 2. szám Simone Bianchi-féle borítójából! Kár lenne kihagynotok, higgyétek el. Ezen a címen megtaláljátok három különböző felbontásban. De most már tényleg vége a gyereknapnak!!!

Oldalak: 1 2 3