Ultimate News #80

Nos, nos… Úgy terveztem, hogy az Ultimate News 80. részébe valami egészen frenetikus és csúcsszuper összefoglalót rakok majd rengeteg friss hírrel, képpel és egyéb információval. Ha már egyszer elértünk egy ilyen, szép kerek számhoz, ez lett volna a minimum. Na de a sors ismét közbeszólt, és alig-alig hoztak nyilvánosságra Marvelék pár újvilági hírt… Így meg kell elégednetek ezen a héten a júliusi előzetesekkel, a szokásos adatlappal, na és persze A Csodálatos Pókember legújabb, 58. számának bemutatásával! Hmm, így leírva úgy látom, azért mégiscsak elég érdekesre sikeredett ez az összefoglaló is, és azt hiszem, kár lenne kihagynotok… Előre hát az Újvilágba!

Jöhet a figyelmeztetés? Akkor jön! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! Ez lett volna a figyelmeztetés.

JÚLIUSI ELŐZETESEK

Lássuk, mit kínálnak nekünk, újvilági rajongóknak júliusban a tengerentúlról! Először is, folytatódik az Ultimate Origins, az Újvilág eredetét bemutató mini. Másodszor, színre lép a Bogár az Ultimate Spider-Man 124. számában. Harmadszor, belső viszály tombol az Ultimate X-Men 96. számában. Negyedszer pedig tovább gyűrűzik a Salemi Hetes története az Ultimate Fantastic Four 56. számában. Lássuk a részleteket!

Ultimate Origins #2
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Jackson „Butch” Guice
Borítórajz: Simone Bianchi

Az Újvilág titkos története! 70 éve óta most először ébredt fel egy különös objektum a Pegazus Projektben, és ezzel lépésről lépésre lehull a lepel minden rejtélyről! Visszatérünk a II. világháborúba, ahol kiderül, hogy az ifjú Steve Rogers számára nem is a nácik jelentették a leghalálosabb fenyegetést, hanem egy világokon túli ősi ellenség! Brian Michael Bendis (Secret Invasion) és Butch Guice (Captain America) párosa folytatják az év egyik legfontosabb újvilági minisorozatát, az Ultimatum közvetlen előzményeit!

Ultimate Spider-Man #124
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruza- és borítórajz: Stuart Immonen

A War of the Symbiotes dübörög tovább… és színre lép a Bogár! A Roxxon vállalat központjának mélyén ott pihen egy kis üvegcse, benne a fekete szimbiótamasszával… és most erre tette rá a kezét a Bogár! Vajon útját tudja állni Pókember ennek a bogaras bűnözőnek, mielőtt valami katasztrófa történik? És miért akarja a S.H.I.E.L.D. is rátenni a kezét erre a lopott anyagra? Minden kérdésre fény derül a kritikusok által is egekig magasztalt sorozat legújabb számában!

Ultimate X-Men #96
Írta: Aron Coleite
Ceruzarajz: Mark Brooks
Borítórajz: Gabriele Dell’Otto

X-Men kontra X-Men! Az Alfa Osztagra mért támadásuk után Kolosszus és társai körözött szökevényekké válnak! És ami még rosszabb: függővé váltak a „Vészmadár” („Banshee”) néven elhíresült drogtól! Az X-Men másik felének kell őket lekapcsolnia… Igen, mutánsok mutánsok ellen! Az X-ek saját csapattársaik ellen kénytelenek harcolni… de vajon melyik oldal lesz a győztes? Eközben pedig újabb érdekes dolgok derülnek ki Jean Greyről… Vajon hová tűnt, miután legyőzték Apokalipszist? Itt ez is kiderül!

Ultimate Fantastic Four #56
Írta: Mike Carey
Ceruzarajz: Tyler Kirkham
Borítórajz: Billy Tan

Folytatódik a Salemi Hetes története! A Láthatatlan Nő leleplez egy hihetetlen titkot ezzel az új, szenzációs csapattal kapcsolatban… ám sajnos most épp az óceán mélyén rekedt! Eközben pedig Agatha Harkness felfedi valódi kilétét…

Oldalak: 1 2