Ultimate News #71

MINISOROZATOK

Ultimate Human

Nincs már olyan messze a 2. szám, aminek bizonyára mindenki nagyon-nagyon örül! Már csak azért is gondolom ezt, mert jelen pillanatban Amerikában a The Ultimates 3 után ez a legnépszerűbb újvilági sorozat, amelynek az 1. számából bizony minden példány elfogyott múlt hónapban. Reméljük, tartja ezt a szintet majd a következő rész is, aminek most megtekinthetitek az előzetesét:


ULTIMATE SECRETS

Egyszeri és egyedi kiadvánnyal van dolgunk, hölgyeim és uraim. Az Ultimate Secrets (amely nem összetévesztendő az Ultimate Galactus-trilógia második felvonásával, amely az Ultimate Secret címet viseli) című kézikönyvben minden egyes szereplőről, csapatról vagy helyszínről olvashattok leírásokat, akik vagy amik az elmúlt évek során felbukkantak az Újvilágban. Lefogadom, hogy ahogy nekem is, úgy minden más újvilági rajongónak tartogat meglepetéseket ez a kis gyűjtemény. Azt például tudtátok, mi a pontos neve az Újvilágban eddig felbukkant Ezüst Utazóknak? Na és hogy hogyan is lett Rozsomákból Kábel a jövőben? Hát azt tudjátok, pontosan hány alternatív Földdel került eddig kapcsolatba az Újvilág? És hogy kik a Six Pack nevű banda tagjai? Sorolhatnám még az érdekességeket, de szerintem már ennyi is elég volt kedvcsinálónak, úgyhogy Újvilági Titkokra fel, emberek!

Ultimate Secrets
Írta: Sean McQuaid, Ronald Byrd, Mike Fichera, David Wiltfong, Madison Carter, Mark O’English és Stuart Vandal
Borítórajz: Greg Land

Kik az új X-Men tagjai? Kinek van több klónja: az újvilági vagy a klasszikus Pókembernek? Thor elmebeteg volt, vagy tényleg egy isten? Ezekre és még sok más kérdésre is választ kaphattok az Újvilág vadonatúj kézikönyvében, amelyben minden eddigi eseményt részletesen bemutatunk a rajongóknak. Kötelező darab!

Oldalak: 1 2 3 4 5

FACEBOOK HOZZÁSZÓLÁSOK: