Ultimate News #65

ULTIMATE X-MEN

Tapsikolhatnak örömükben az Ultimate X-Men rajongói, hiszen ez a hónap két számot is hozott kedvencükből. A 88. szám alig két hete jelent meg, és a héten máris jön a 89., amely a Shadow King címet kapta. Az előzetes hírekkel ellentétben mégsem Tyler Kirkham, hanem már a sorozat új állandó rajzolója, Salvador Larroca alkotta ezt az egyrészes sztorit, amely afféle átvezető a jövőre kezdődő Apokalipszis-történethez. A főszerepben Vihar áll majd, de lesz itt még Kardfogú is, egy csomó mini-Rozsomák, dr. Cornelius, és további fejlemények a Rozsomák-Vihar-Bestia szerelmi háromszögből. És gondolom, az Árnykirály is szerepel valamilyen formában, bár őt sajnos az alant látható előzetes oldalakon nem láthatjuk… De oda se neki.


ULTIMATE FANTASTIC FOUR

Az előző oldalon olvashattatok egy interjút Tyler Kirkhammel, aki az 50. számban veszi át majd a sorozat rajzolását, most pedig láthattok pár előzetest is tőle. Ahogy így elnézem őket, szerintem nem lesz okunk panaszra, hacsak a színezést el nem szúrják. De csak nem.


THE ULTIMATES

Egyelőre semmi új hír a Különítmény háza tájáról, úgyhogy addig is unaloműzőként gyönyörködjetek a 3. kötet 3. számának borítójáról készült háttérben háromféle felbontásban. Tudjátok, ez az, amelyiken Rozsomák véletlenül eltéved a Jurassic Parkban. Ide kattintva máris megcsodálhatjátok.

Oldalak: 1 2 3 4 5

FACEBOOK HOZZÁSZÓLÁSOK: