Ultimate News #61

ADATLAP

Ez a srác biz’ nem tököl, az ő neve Vasököl! Lépten-nyomon verekedik, hogy ha nagy baj kerekedik! Az adatlapját olvassátok, vagy… ööö… nem kaptok rétest estére, mittomén. Nem vagyok én költő. Na.

Vasököl

Valódi neve: Danny Rand
Egyéb nevei: Nincsenek
Személyazonossága: Nincs titkos énje
Foglalkozása: Kalandor
Állampolgársága: Amerikai
Születési helye: Ismeretlen
Ismert hozzátartozói: Nincsenek
Csoporthoz tartozása: Nincs
Legfelsőbb iskolai végzettsége: Ismeretlen
Első megjelenése Amerikában: Ultimate Spider-Man #1/2 (2002)
Első megjelenése Magyarországon: A Csodálatos Pókember #46 (2. sorozat, 2007)

Története: Danny Rand éveken át tanulta a különböző harcformákat, míg végül elsajátított egy teljesen egyedi támadó technikát: a spirituális energiáit egyetlen pontba, az öklébe összpontosította, és ezáltal az olyan keménnyé vált, akár a vas. Éveken át kísérte figyelemmel a szuperhősök ténykedését, különösen az ifjú Pókemberét, és úgy döntött, ő is bűnüldöző lesz. Ezt ő „a közösség szolgálatának” nevezte. Egy alkalommal, amikor egy utcai perpatvar szemtanúja volt, közbelépett, és megpróbálta megakadályozni, hogy egy nagydarab férfi megüssön egy nála kisebbet. A nagydarab fickó egyre erőszakosabbá vált, ezért Danny kénytelen volt bevetni különleges harci technikáját – ám ekkor megjelent a színen Pókember, és kiütötte őt. A szuperhős Dannyt valamiféle gonosztevőnek nézte, akit aztán a rendőrség szállított el a helyszínről.

Testmagassága: 186 cm
Testsúlya: 68 kg
Szeme színe: Kék
Haja színe: Szőke
Emberfeletti képességei: Rand képes a spirituális energiáit az ökleibe összpontosítani, hatalmas erejűvé téve azokat.
Szakterülete: Rand kiváló harcművész.
Intelligencia: 2/7 (Átlagos)
Erő: 3/7 (Átlagon felüli; a saját testsúlyának kétszeresét képes felemelni)
Gyorsaság: 2/7 (Átlagos)
Állóképesség: 2/7 (Átlagos)
Energiakivetítés: 2/7 (Érintés általi energiakivetítésre képes)
Harci tapasztalat: 6/7 (Több harcformát is mesteri szinten elsajátított)

AZ ÚJVILÁG VÉGE…?

Jááájjj, már megint ez a baljós alcím! Csak nem tudok leszakadni erről a témáról, mi? De mentségemre legyen mondva, minden okom megvan rá, hogy féljek… Nyilvánosságra hozták ugyanis a jövő hétre esedékes ingyenes újvilági különszám, az Ultimate Marvel végleges borítóját, amin egy érdekes feliratot olvashatunk…

Na? Ti is látjátok jobb oldalt a The Destruction of the Ultimate Universe címet? Ami ugye annyit tesz, hogy Az Újvilág Megsemmisítése… Vajon mi a rákot jelenthet ez, pajtások???

Kíváncsian várom a válaszaitokat az Ultimate Marvel 4.0 fórumban, ahová rendszeresen én is fel szoktam nézni. Témákban ezen a héten sem fogtok szűkölködni, úgyhogy hajrá, hozzászólásokra fel! Én meg majd jövök egy hét múlva. Csalamádé!

Oldalak: 1 2 3 4