Ultimate News #60

ADATLAP

Pókember egyik kevésbé fontos ellenfele volt a nagydarab Gladiátor, aki azért annyit megérdemel, hogy egy adatlapot szenteljünk neki. Ő következik tehát most. Épp most.

Gladiátor

Valódi neve: Ismeretlen
Egyéb nevei: Nincsenek
Személyazonossága: A hatóságok által ismert
Foglalkozása: Ismeretlen
Állampolgársága: Ismeretlen
Születési helye: Ismeretlen
Ismert hozzátartozói: Nincsenek
Csoporthoz tartozása: Nincs
Legfelsőbb iskolai végzettsége: Ismeretlen
Első megjelenése Amerikában: Ultimate Spider-Man #60 (2004)
Első megjelenése Magyarországon: A Csodálatos Pókember #49 (2. sorozat, 2007)

Története: Senki sem tudja pontosan, miért, de a Gladiátor egy alkalommal túszul ejtett egy teljes múzeumnyi embert, azt követelve, hogy engedjenek szabadon valamilyen Nurhachit. Talán a XVI. században élt mandzsu államalapítóra, Nurhacsira gondolt, de ezt biztosan nem tudhatjuk. Mire az ifjú szuperhős, Pókember a helyszínre ért, a Gladiátor már végzett legalább egy biztonsági őrrel. Azt állította, hogy egy bizonyos császár megadta neki a jelet a támadásra, ezért harcba szállt Pókemberrel. A csata közben több műkincs is megsemmisült, de Pókembernek végül nagy nehezn sikerült győzedelmeskednie, ám elég súlyosan megsérült ellenfele pengéitől. A küzdelem után a rendőrség őrizetbe vette a Gladiátort, Pókember pedig elhagyta a múzeumot.

Testmagassága: 203 cm
Testsúlya: 127 kg
Szeme színe: Barna
Haja színe: Ismeretlen
Felszerelése: A Gladiátor páncélozott öltözéke sokszorosára növeli az állóképességét, ezenfelül a vállrésze behúzható pengékkel van felszerelve. Kemény páncélkesztyűjén szintén pengék találhatók, melyeket bármikor kilőhet ellenfelére.
Intelligencia: 2/7 (Átlagos)
Erő: 3/7 (Átlagon felüli; a saját testsúlyának kétszeresét képes felemelni)
Gyorsaság: 2/7 (Átlagos)
Állóképesség: 2/7 (Átlagos)
Energiakivetítés: 1/7 (Nincs)
Harci tapasztalat: 4/7 (Tapasztalt harcos)

Juj, de jó volt ez az összefoglaló!!! Rég nem volt ennyi hír, úgyhogy azt hiszem, bőven lesz témátok most az Ultimate Marvel 3.0 fórumban! Természetesen véleményeket, észrevételeket is várok ugyanitt, egészen jövő hétig, amikor is 61. alkalommal jelentkezem majd! Csőváz!

Oldalak: 1 2 3 4