Ultimate News #117

Sziasztok! Az államvizsgám miatt e héten kissé késve érkezett az Ultimate News, de hé, már itt van, úgyhogy no para! 2009. Az Újvilág Éve, hiszen… Na jó, ezt a dumát minden évben elsütöm, úgyhogy most csak annyit, hogy biztos izgalmas és érdekes újvilági évnek nézünk elébe az Ultimatum végével, régi sorozatok megszűnésével, újak indulásával, és persze az Ultimate Wolverine vs. Hulk folytatásával. Reméljük, hazai fronton is beszámolhatok majd pár újvilági újdonságról. Meglátjuk, de addig is: itt az Ultimate X-Men 99. és az Ultimate Hulk Annual 1. száma, kritikákkal, mindennel! Valamint: ismét egy újragondolt karakter, és újabb gyászjelentés az Ultimatum kapcsán! Hurrá! Ja, egyébként az idei Ultimate Szó a „bögyöszke” lesz. Remélem, tetszik.

Ez pedig már a 117. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ULTIMATE X-MEN

Megérkezett a sorozat utolsóelőtti száma, az utolsó a jubileumi 100. előtt. Aron E. Coleite, Mark Brooks és Dan Panosian folytatják az Ultimatum elmesélését, már ami Vadócot, Buldózert, Kardfogút és az iskolában maradt fiatalabb diákokat illeti. A vörös sarokban pár Őr-páncéllal felszerelt, bosszúszomjas ember, a kék sarokban az újjászervezett X-Fegyver! És az Ultimatum lényegéhez híven itt is lesz sok-sok elhalálozás, elhihetitek… Ja, és ne lepődjetek meg a borítón: bizony, az előzeteshez képest lecserélték Angyalt Wraith-re. Nyilván neki máshol lesz majd dolga, de ő úgysem illett volna annyira az X-Fegyver profiljához.

Ultimate X-Men #99 – Ultimatum (2. rész)
Írta: Aron E. Coleite
Ceruzarajz: Mark Brooks és Dan Panosian
Borítórajz: Mark Brooks

Mutáns mészárlás Xavier birtokán! Az Ultimatum ideje alatt egy csapatnyi ember ellopott pár Őr-robotot, majd ostrom alá vették Xavier kúriáját. És minden mutánst megölnek, aki az útjukba kerül. Ám az X-Men tagjai éppen Magnetóval vannak elfoglalva… de akkor ki mentheti meg az itteni diákokat? Az egyetlen esélyük talán az egyik legnagyobb ellenségük… az X-Fegyver program!

MINISOROZATOK ÉS EGYÉB KÜLÖNSZÁMOK

Ultimate Hulk

HULK ZÚZ!!! DE ELŐBB ESZIK… pár palacsintát?! Hát, jó, miért is ne, de azért egy nadrágot felhúzhatna legalább – gondolja Zarda, a Legfőbb Légió tagja, akivel az Ultimate Power óta nem találkoztunk (na jó, volt pár sora az Ultimatum 2. számában). Ideje volt megtudni hát, hol csatangolt mostanság, és erre kapunk választ az Ultimate Zarda… na, vagyis az Ultimate Hulk Annual 1. számában. Sokban hasonlít ez a különszám az Ultimate Captain America Annual-hoz egyébként. Ahogy ott, itt sem a címszereplő az igazi főszereplő. Míg ott inkább Amerika Kapitány helyett a Fekete Párduc volt a középpontban, addig itt Hulk helyett inkább Zarda. És ahogy akkor, most is két történetet kapunk Jeph Loebtől két különböző rajzolótól – egy rövidebb bevezetést (Ed McGuinness rajzaival), és aztán egy hosszabbat (Marko Djurdjevic rajzaival). És igen, ahogy az Ultimate Captain America Annual esetében is, most is egy olyan különszámmal van dolgunk, aminek saját sorozata még nincs is. Talán lesz, talán nem, ki tudja. Ha már Loeb ír egyszerre két Hulkról is a klasszikus világban, simán elképzelhető, hogy ír majd az újvilágiról is. Na de addig is itt ez a különszám, ami eredetileg még októberre volt betervezve, így lehet, hogy még a March on Ultimatum részét képezi, ezen ne akadjon fenn senki.

Ultimate Hulk Annual #1 – No Shoes, No Shirt, No Pants, No Service!
Írta: Jeph Loeb
Ceruzarajz: Marko Djurdjevic és Ed McGuinness
Borítórajz: Brandon Peterson

Az év legzúzósabb újvilági története! Hulk és Zarda, a Legfőbb Légió egykori tagja, elhozzák minden idők egyik legütősebb, legdurvább, az egész országot átszelő pofonmaratonját! Vendégszerepben Amerika Kapitány! Csatlakozzatok ti is Jeph Loeb (Hulk) és Marko Djurdjevic (Thor) fergeteges sztorijához, amelyben olyan szinten szabadul el a pokol, ahogy az csak az Újvilágban lehetséges!

Oldalak: 1 2 3