Ultimate News #108

KOCKÁRÓL KOCKÁRA

Ismét kockáról kockára haladunk! Az e heti alanya vizsgálódásainknak: az Ultimate Spider-Man 127. száma! Csak tessék, csak tessék, fáradjanak közelebb!

Teljes káosz a kikötőben, kedves nézőink és hallgatóink! A S.H.I.E.L.D. rendelkezésünkre bocsátott egy felvételt, amely nem sokkal az eset előtt került rögzítésre a Triskelionban:

Az a lány Gwen Stacy. A lány, akit nemrég látszólag megölt egy… rosszul sikerült kísérleti teremtmény. És most mégis él! A Triskelionban tartották fogva, ahol a híres Tony Stark próbálta megfejteni Gwen titkát, közösen a benne élő lényt létrehozó tudóssal, dr. Curt Connersszel. Szóval igen: szegény lányban egy szörnyeteg lakozik! És ez még semmi…

Norman Osborn egy óriási robbanással kitört börtönéből! A Zöld Manó újra szabad! Ahogy arra kedves nézőink és hallgatóink is emlékezhetnek, hatalmas csatába torkollott a Manó szökése keresztül az egész városon nem mással, mint Pókemberrel! Mind emlékezhetünk, milyen eseményeket indított útjára a kiszabadult Osborn a falmászó életében… De most kapcsolunk egy másik helyszínre, mert mi mindenhol látunk mindent!

Igen, ismét láthattuk Pókembert a maszkja nélkül! És talán többen is fogják, ha Eddie Brock felfedi a titkát… És vajon hogy alakul majd az ifjú Peter kapcsolata Mary Jane-nel? Fantasztikusan, ezt garantálhatjuk! De most jöjjön a csavar:

A szeretett lány visszatér… de már nem önmaga! Elképesztő izgalmak, kedves nézőink és hallgatóink! A nézettségi rátánk az egekbe szökik! Mára búcsúzunk, de ígérjük: az Ultimatum minden részletét élőben közvetítjük majd!

Írta: Jason Keruoac

Huh, erre a hétre is jutott izgalom bőven, igaz? Ideje egy kicsit pihenni, de azért még előtte dobjatok pár hozzászólást az Ultimate Marvel 4.0 fórumba is, és persze ne felejtsetek el majd kritikákat írni nekünk – nem másról, mint az Ultimatum 1. számáról! Biztos sokatoknak lesz majd jó pár gondolata róla.

Tehát klikk ide, és küldjetek, küldjetek, küldjetek sok, sok, sok kritikát!!!

Oldalak: 1 2 3 4 5