Ultimate News #108

ULTIMATE SPIDER-MAN

Egy, kettő, három! Nem, nem megyünk át matekórába, csak épp így kívántam jelezni, hogy egy év kihagyás után itt a harmadik Ultimate Spider-Man Annual, egy újabb March on Ultimatum-cím (amelyről az író, Brian Michael Bendis részletesebben is beszél az előző oldalon közölt interjúban)! Emlékeztek még: a magyarul is megjelent első különszámban Peter és Kitty viharos kapcsolata vette kezdetét, míg a másodikban egy jóval akciódúsabb történetet kaptunk a Megtorlóval, a Holdlovaggal, a Fenegyerekkel és a Vezérrel. Most, a harmadik éves különszámban a kettő ötvözetét olvashatjuk: van romantika és akció egyaránt. A főszerepben ezúttal Peter és Mary Jane állnak, akik készülnek arra a bizonyos nagy lépésre (értsd: szex), amivel minden fiatal szerelmespár szembenéz idővel, míg a városban megkezdi ténykedését Pókember következő nagy ellensége, Mysterio. Két roppant izgalmas és teljesen különböző történetszálat kapunk tehát, amelyek összefonódnak egyetlen sztorivá David Lafuente mesés rajzaival! De aki az első két Annual rajzolóját, Mark Brookst várta, az sem fog teljesen csalódni, hiszen a borító az ő alkotása. Akkor különszámra fel, és reménykedjünk, hogy még sok-sok éven át kapunk hasonló színvonalú Annual-sztorikat!

Ultimate Spider-Man Annual #3
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: David Lafuente
Borítórajz: Mark Brooks

Peter Parker és Mary Jane Watson szerelme a képregénytörténelem egyik leghíresebb és legnépszerűbb kapcsolata – és ebben a különleges kiadványban Brian Michael Bendis (Secret Invasion) és egy új tehetség, David Lafuente (Hellcat) olyan oldaláról mutatják be kettejük viszonyát, ahogy azelőtt még soha, egyetlen Pókember-képregényben sem láthattuk! Készüljetek, mert ez lesz az év legnagyobb vitákat kavaró különszáma!

ULTIMATE FANTASTIC FOUR

Ugye nem feledkeztetek még meg a Fantasztikus Négyesről? Némi kihagyás után hamarosan érkezik az 58. szám, amely több szempontból is mérföldkő lesz a sorozat történetében. Először is, ebben a számban fogja átvenni az írói széket Joe Pokaski (az előző oldalon interjút is olvashattok vele). Másodszor az új sztori már szorosan kapcsolódni fog az Ultimatum-hoz, és a főszerepet az előzetesek szerint Ben Grimm, a Lény fogja betölteni. Harmadszor pedig – szomorú, de így van – ezzel kezdődik meg majd a sorozat legutolsó története is egyben, hiszen a hírek szerint a 60. számmal ilyen formában megszűnik ez a képregény. Hogy mi lesz a sorsa az újvilági F4-nek jövőre és utána, arról egyelőre még csak pletykákat sem hallani… De most legeltessék a szemeteket az 58. szám előzetes oldalain a már jól ismert rajzolótól, Tyler Kirkhamtől.


Oldalak: 1 2 3 4 5