Ultimate News #103

Itt vagyok, ragyogok, kedves újvilági hírekre éhező olvasóim, immár 103. alkalommal az Ultimate News keretei között. Két történet is véget ért múlt héten az Újvilágban, míg egy harmadik folytatódott, úgyhogy lesz mit olvasnotok ezúttal is. Először az Ultimate Spider-Man 126. száma kerül terítékre, amelyben sokak nagy kedvence, Venom tovább keseríti Peter életét – és immár a Különítmény is beszáll a buliba. Másodszor jön a Fantasztikus Négyes és az X-Men az Ultimate Fantastic Four / Ultimate X-Men Annual 1. számában, és lezárul az időutazás, amely már az Ultimatum utáni Újvilágba engedett bepillantást. Harmadszor pedig a már régóta várt The Ultimates 3 utolsó, 5. száma is itt lesz nektek robotokkal, Magnetóval, Vadfölddel, titkokkal, valamint meglepő fordulatokkal. Mindezek után természetesen kritikákat is olvashattok mindhárom kiadványról, annak rendje és módja szerint. Végezetül még pár apró kis infómorzsát is szállítok nektek a múlt hétvégi baltimore-i képregényfesztiválról. No, akkor vágjunk is bele!

Ez pedig már a 103. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! Wow.

ULTIMATE SPIDER-MAN

Ismét jelentkezik a War of the Symbiotes, amelyben igazából még mindig csak egy szimbióta háborúzik sok más emberrel, akik nem szimbióták. Vérontóra tehát még ne számítsatok, de Venom lesz minden mennyiségben, ráadásul ezúttal ismét Peteren… Legutóbb sem volt könnyű dolga leszedni, de most, hogy még a Különítménnyel is foglalkoznia kell, ez szinte lehetetlen feladatnak tűnik. És persze közben ügyelnie kéne rá, hogy lehetőleg ne egyen meg senkit a rajta lévő gyilkos Ruha. Egy újabb átlagos nap tehát Peter Parker életében a 126. számban!

Ultimate Spider-Man #126 – War of the Symbiotes (4. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruza- és borítórajz: Stuart Immonen

Vendégszerepben a Különítmény! Megtörtént a legrosszabb… Peter Parker lett a vérengző szimbióta, Venom! És nem elég, hogy Silver Sable és csapata is a nyomában van, de immár a Különítmény is őt akarja!

ULTIMATE FANTASTIC FOUR / ULTIMATE X-MEN

Ismét Annual, idén már másodszor, de szerencsére még messze nem utoljára! És ez az Annual ugyan 1. szám, mégis már egy korábban megkezdett sztori 2. része szerepel benne. Ugye emlékeztek: néhány hete vette kezdetét az X-Men és a Fantasztikus Négyes időutazós kalandja, amely most a végéhez ér. Kiderül, ki kicsoda, miért, hogyan, merre, és egyáltalán minden álnokság a jövőről. Robotok, mutánsok, emberek, idegen lények, meg még ki tudja, mi minden harcol egymással a jelenben, a jövőben, a Baxter-toronyban, az N-zónában… Még felsorolni is nehéz. Ráadásul senki sem az, akinek látszik, és mindez még szorosan kapcsolódik a March on Ultimatum sztorivonalhoz is, úgyhogy kötelező olvasmány! Az íróink, Aron E. Coleite és Joe Pokaski ugyanazok, mint legutóbb, a rajzolók helyét viszont Brandon Peterson és Eric Nguyen vették át – és igen, a borító ezúttal is szép, de enyhén túlzsúfolt. Aztán össze ne keverjétek: az 1. rész volt az Ultimate X-Men / Ultimate Fantastic Four Annual 1. száma, a 2. pedig most az Ultimate Fantastic Four / Ultimate X-Men Annual 1. száma! Ennél egyszerűbb nem is lehetne, nem?

Ultimate Fantastic Four / Ultimate X-Men Annual #1
Írta: Aron E. Coleite és Joe Pokaski
Ceruzarajz: Eric Nguyen és Brandon Peterson
Borítórajz: Brandon Peterson

Ki állhatja útját a jövő X-Menjének, melynek tagjai a jelen Fantasztikus Négyesével akarnak végezni? Hát természetesen… a jövő Fantasztikus Négyese! Legyetek ti is szemtanúi, ahogy ezt a fiatal hősökből álló családot szétszakítják! És mindez még csupán az egész Újvilágot megváltoztató Ultimatum első lépcsőfoka…

Hm… Észrevettétek, hogy ezekben a nagy idő- meg dimenzióutazós sztorikban mindig Reedet kell megmenteni? Vagy a zombik univerzumából, vagy a Legfőbb Légió világából, vagy éppen a jövőből. Szerencsétlen srác, mindig pont ő. Na mindegy. Búcsúzóul még vessetek egy pillantást a két Annual borítójából készült háttérre három-három különböző felbontásban a háttereink között. Aztán meg várjuk közösen tűkön ülve az idei további különszámokat.

Oldalak: 1 2 3 4