Ukkmukkfukk Zinefeszt

E hét szombatján tartják az első Ukkmukkfukk Zinefesztet, melyen a hazai képzőművész társadalom (beleértve képregényalkotókat, kiadókat is) gyűlik össze, hogy a fanzinkultúrát népszerűsítsék.

A belépés díjtalan.

Helyszín: Ankert, Budapest, Paulay Ede u. 33, 1061
Időpont: 2016. 04. 16. 12-19 óráig

Egy csapat hazai grafikus, animátor és képzőművész úgy gondolta, hogy a magyar zinekultúra nincs kellőképpen összefogva és népszerűsítve, ezért egy egynapos fesztivál keretében összehozza az alkotókat. Április 16-án első alkalommal rendezik meg az Ukmukfukk Zinefesztet az Ankertben, ahol mintegy 30 egyéni művész és csapat vesz részt. A zenét Dj Gandharva és Dj Von Yodi fogják szolgáltatni.

Résztvevők: 1000 százalék, Borbás Marci és Bertóthy Ágnes, BPZines, Csodaceruza, Deposit, Direkt fanzine, Feketemosó, Hurrikan Press, Hüvelygomba, Karate Zines, Kiscsoportos Játékok, Klorofill, Kudla Press, László Márk és Szabó Alex, Lovezine, Lugosi István és Radics Marci, MajomMalom, MAMA Photobooks, Meetlab, Melting Books, Miracle, Nero Blanco Comix, Omnivore Gallery, Posthuman Productions, Stark Attila, StructZine, Szent Kávé Rajzszakkör, Unknown Child (Szurcsik Erika), Technologie und das Unheimliche, Wannabe Records, Zina, ZSIGER.hu

Az esemény Facebook oldala.

ukkmukk01