Az Új Bosszú Angyalai #2: Őrszem

Frissítve négy előzetes oldallal! – A Kingpin Kiadó a 2008. őszi képregénybörzére jelenteti meg Az Új Bossszú Angyalai sorozat Őrszem című részét.

A tartalomból:

    Az Őrszem, a Kingpin-től a legutóbb megjelent Új Bosszú Angyalai történetnek, a Kitörés-nek a folytatása. Abban megismertük az Őrszemet, aki a Raft börtönkomplexum mélyén volt bezárva. Fenegyerek barátja, Foggy Nelson a segítségét kérte az elszabadult szuperbűnözőkkel szemben. Őrszem végül segített nekik, és kiderült, hogy elképesztő hatalom birtokosa: Vérontót egyszerűen kettétépte, és eldöntötte a harc végkimenetelét. Aztán eltűnt, mert jól tudta: ha egyszer elengedi magát, azzal elkerülhetetlenül előcsalogatja legnagyobb nemezisét is: az Árnyat, aki a Föld elpusztítását tűzte ki céljául, és legyőzhetetlen, még az ő számára is.

    Az új Bosszú Angyalai és a SHIELD felkutatják, majd felajánlják, hogy segítenek neki az Árny elleni csatában. Összefogva az új Angyalok, az X-Men, a Nememberek, Namor, a Torpedó és a Fantasztikus Négyes megkísérlik, hogy szembeszálljanak azzal, akivel még Őrszem sem bír el: önmagával.

Előzetes:

Ár: 2490 forint
Terjedelem: 100 oldal
Tervezett megjelenés időpontja: 2008. október 12.

Források és kapcsolódó honlapok:
A kiadó hivatalos honlapja
a sorozat db adatlapjai
A képregény fórum témája