The Punisher: No Mercy

DoberMann rövid és tömör levelet írt nekünk: „Írhatnátok a The Punisher: No Mercy nevű nemsokára megjelenő PS3-as játékról, magyarok fejlesztik itt Budapesten!” Na lássuk, mint dobott rá a kugli…

The Punisher: No Mercy: Egy magyar stúdió FPS-e tart a PlayStation Store-ra

  A magyar illetőségű Zen Studios egy PlayStation Store-ra szánt játék fejlesztési munkálataiba kezdett, ami már önmagában is örömteli, ám ha még ehhez gyorsan hozzátesszük, hogy egy First Person Shooter-ről van szó, akkor sok-sok szempár csillan fel magyar honban. A The Punisher egy világszerte elhíresült képregényfigura, aki már a moziban is bemutatta, mire képes valójában, és most visszatér a videojáték iparba, hogy egy eddig tőle távol álló műfajban próbáljon szerencsét.
  A bejelentést, maga, Kígyóssy Zsolt, a Zen Studios egyik befolyásos embere tette meg, a hivatalos PlayStation Blog felületén. A The Punisher: No Mercy egy multira kihegyezett, aréna alapú, belső szemszögű lövölde lesz, a Megtorló főszereplésével, akihez további ismert, a Marvel szellemi tőkéjét képező képregényhősök, valamint antihősök csatlakoznak, vért ontani. Jigsaw, Bushwacker, Barracuda és Silver Sable már biztosan benne lesznek a kegyetlen team-ben.
  További információkat a játék hivatalos weboldalán találhatunk hamarosan, jelenleg egy visszainvitáló üzenet és a játék logója fogadja a látogatókat. Annyit tudunk még a készülő akcióról, hogy az Unreal Engine 3-mal keltik életre a srácok, a remélhetőleg ütős vizuális külsőt. Sok sikert kívánunk a csapatnak az ígéretes cím tető alá hozásához. Végre egy újabb magyar alkotás próbálhat szerencsét a nagyvilágban, fogadjuk majd sok-sok szeretettel. (gamechannel.hu)

Bemutatkozik a The Punisher: No Mercy

  A Marvel egy pár napja kirakott egy Punisher artwörköt a hivatalos blogjára, ami amolyan teaserként szolgált a játékhoz. A most bejelentett No Mercy Playstation 3 exkluziv lesz, és kizárólag a PSN-ről lehet majd letölteni. A játékot az Unreal Engine 3.0 fogja mozgatni, a fejlesztéseket pedig a Budapesti Zen Studios végzi. Mivel nincsen a játékhoz kiadó sorolva, ezért valószínűleg ez lesz a Marvel első igazi önállóan kiadott játéka. A Zen Studios menedzsere, Kígyóssy Zsolt kiemelte, hogy ez lesz a Marvel meghatározó konzolos játéka, és bár a multplayer részre összpontosít a csapat de, egyjátékos kampányt is terveznek a játékba. (gamekapocs.hu)

Punisher: No Mercy – Magyar fejlesztőktől

  A Marvel korábban már utalt egy új Punisher játékra, a mai napon azonban a hivatalos bejelentés is befutott a Sony-tól.
  Egy hete egy concept art alapján volt szó arról, hogy talán új Punisher játék készül, valószínűleg az új film alkalmából. A mai napon meg is érkezett a hivatalos bejelentés: a játék Punisher: No Mercy névre hallgat, és sajnos exkluzív PSN-es cím lesz, így Xbox-osok és PC-sek kimaradnak a mókából. Stílusát tekintve aréna alapú multiplayer akciózás lesz, amit az Unreal Engine 3 fog hajtani. A hírnek komoly hazai vonatkozása is van, mivel a budapesti székhelyű, viszonylag ismeretlen Zen Studios hegeszti a játékot. (gamestar.hu)

The Punisher: No Mercy – PSN játék magyar fejlesztőktől!

  Mindig örömünkre szolgál, ha egy magyar csapat fejlesztés alatt álló termékéről számolhatunk be. Ezúttal a budapesti székhelyű Zen Studios fejlesztése alatt álló The Punisher: No Mercy-ről csepegett pár infó.
  A magyar csapat jó ideje hegeszti a kizárólag PlayStation Network-re szánt alkotást, mely ebből fakadóan csakis a többjátékos örömökre fókuszál.
  Kígyóssy Zsolt, a csapat vezetője a VG247-nek elárulta, hogy a játék címe – The Punisher: No Mercy – mindent elárul termékükről. Most először akciózhatunk a Marvel univerzumban saját szemszögű prespektívából, ráadásul a játék egy aréna-alapú multiplayer akciójáték lesz, amit az Unreal Engine 3.0 hajt meg. A megjelenés időpontjáról egyelőre nincs információnk. (jatekok.hu)