Superman Batman: Public Enemies (DVD/Blu-Ray)

A DC Universe – Animated Original Movie sorozat (Superman: Doomsday, JL: The New Frontier, Batman: Gotham Knight, Wonder Woman, Green Lantern: First Flight) legújabb része ugyanis a Jeph Loeb, Ed McGuinness és Dexter Vines hármas képregénytörténetét dolgozza fel.

2009. szeptember 21. (csütörtök)

Filmrészlet – Metallo és Superman „találkozik”:
SupermanBatmanPublicEnemies_Metallo1.mov (24mb)

Két letölthető háttérképpel frissült a hivatalos honlap:

[1024×768] [1280×1024]

[1024×768] [1280×1024]


2009. szeptember 17. (csütörtök)

Már elérhető a film hivatalos honlapja:
warnervideo.com/supermanbatmandvd

Sajnálatosan az eddigi infók a hazai megjelenésről semmisnek vehetőek, lévén a Warner lecserélte az FHE-t a román Pro-Video-ra, így egyelőre egyik Warneres magyar megjelenésről sem lehet tudni semmit!
Erről részletek itt olvashatóak.


2009. július 01. (szerda)

Aki hiányolta a Képes Kiadó égisze alatt megjelent Superman / Batman: Supergirl előzményeit (és esetleg megkérdőjelezte, hogy a kiadó miért nem az elejéről kezdte az Acélember és a Sötét Lovag közös történetfolyamát) az megnyugodhat, ugyanis nagy az esély rá, hogy még idén (akár magyarul is) megnézhessük rajzfilmen!

[toc] A DC Universe – Animated Original Movie sorozat (Superman: Doomsday, JL: The New Frontier, Batman: Gotham Knight, Wonder Woman, Green Lantern: First Flight) legújabb része ugyanis a Jeph Loeb, Ed McGuinness és Dexter Vines hármas képregénytörténetét dolgozza fel.

A Superman / Batman képregénysorozat első hat része a Public Enemies (Közellenségek) címet viseli. A történetről bővebben itt lehet olvasni.

Amerikában 2009. szeptember 29-én jelenik meg DVD és Blu-Ray korongon, és a sorozat hazai kiadója, a Forum Home Entertainment arról értesített, hogy a honi megjelenése is tervbe van véve még Karácsony előtt! (Természetesen a változtatás jogát fenntartják.)

Eredeti DVD és Blu-Ray borítók

…melyek a képregénysorozat gyűjteményes kiadásainak kiköpött másai.

Előzetes

Oldalak: 1 2 3 4