Stranger Things: A túloldalon

Előrendelhető státuszba került a Szukits Kiadó izgalommal várt Stranger Things képregénye, a Túloldalon, mely várhatóan egy hónappal a harmadik évad TV premierje előtt érkezik majd!

A Netflix rendkívül népszerű Stranger Things sorozata már nem csak a tévében, de képregényben is folytatódik!

A túloldal egy halálos veszélyekkel teli, baljós és hátborzongató másik dimenzió, amely csak távolról emlékeztet a jól ismert biztonságosnak tűnő valóságra. Will Byers családja és barátai, mindent elkövetnek, hogy kimentsék innen a fiút, mielőtt túl késő lenne. De mi is történt Willel kétségbeesett bolyongása során? És hogyan kereste a kiutat, miközben folyamatosan menekült és bujkált a félelmetes demagorgon elől?

A válaszok ijesztőbbek, mint gondolnánk…

Ez a képregény-gyűjtemény a DH Comics, Stranger Things: The Other Side c. sorozatának mind a 4 számát tartalmazza, Stefano Martino rajzaival és a díjnyertes Jody Houser szövegével. A fordítást Szolga Emese készítette.


A Stranger Things a Duffer testvérek televíziós sorozata, mely tisztelgés az 1980-as évek meghatározó horror és sci-fi (TV-) filmjei előtt. Az eddig két évados tv-szériát (2016, 2017) várhatóan jövőre követi a harmadik a Netflixen…

A sorozat helyszíne a fiktív amerikai kisváros, az indianai Hawkins, ahol az 1983-ban játszódó első évad a 12 éves Will Byers eltűnéséről szól, melyet további megmagyarázhatatlan események követnek. A fiú megtalálásában barátai, családja, valamint a helyi rendőrfőnök is részt vesznek.

A második évada egy évvel később játszódik és bár látszólag helyreállt a rend, valójában a megismert csapatnak újból szembe kell néznie a természetfeletti erőkkel…

A Dark Horse Comics négy részes képregény-sorozatának eseményei az első TV-s évaddal párhozamosan történnek, gyakorlatilag kiegészítik azt, hiszen Will túlélésért folytatott küzdelmét mutatja be Tótágasban. A sorozat eredetileg nem is olyan régen, 2018. szeptemberében indult, az utolsó füzet pedig 2019. januárjára várható. A Szukits Kiadó gondozásában megjelenő itthoni kiadás ezek alapján az év második felében esélyes!

A kötet a Dark Horse Comics STRANGER THINGS #1-4 számait fogja tartalmazni.

A megjelenés pontos időpontja még nem ismert, ahogy a végső borító és ár sem!

További részletek hamarosan…

A második oldalon egy combos borítógalériát találtok a sorozat összes részének valamennyi borító változatából!

Facebook Hozzászólások