S. Stone küzdhet meg H. Berryvel

A Warner Brothers filmstúdió Sharon Stone-t kérte fel a francia direktor, Pitof rendezésében készülő Catwoman egyik legjelentősebb női mellékszerepére. A szőke színésznő játszaná a démonikus Laurelt, a Halle Berry által alakított Macskanő legfőbb riválisát.
A Warner Brothers filmstúdió Sharon Stone-t kérte fel a francia direktor, Pitof rendezésében készülõ Catwoman című film egyik legjelentősebb nõi mellékszerepére.

Sharon játszaná a démonikus Laurelt, a Halle Berry által alakított Catwoman riválisát, aki nappal egy neves kozmetikai cég képviselőjeként dolgozik, ugyanakkor férjével (akit állítólag a francia Lambert Wilson alakít majd) közösen titkos és ördögi tervet szõ, amellyel romlásba dönthetné az emberiséget.

Az eredeti tervek szerint 2004 nyarán bemutatásra kerülõ, a szezon legnagyobb kasszasikerének szánt alkotás végleges szereposztása csak nagyon lassan és nehézkesen rajzolódott ki. Elõbb Nicole Kidman, majd Ashley Judd neve merült fel a címszerepre, később egyre gyakrabban lehetett hallani arról, hogy a stúdió Halle Berryvel tárgyal a főszerepet illetően. S bár az Oscar-díjas színésznõt már hónapok óta elsõ számú jelöltként emlegetik, csupán néhány héttel ezelőtt jelentették be hivatalosan, hogy leszerződtették a Macskanõ szerepére.

A színészekkel együtt a történet is rengeteget változott. Az eredeti tervek szerint Catwoman civilben egy törékeny és visszahúzódó tornászlány, aki mellesleg kutyakozmetikát üzemeltet. Egyes értesülések szerint azonban az újabb átiratban már mint visszavonult tudós szerepel.

Az azonban bizonyos, hogy a John Rogers által írt történet szerint Catwoman nem “szülőatyja”, a szintén képregényhõs Batman oldalbordája lesz csupán. Ennek ékes bizonyítéka, hogy Batman alakja egyáltalán nem, vagy csak alig bukkan fel a produkcióban, amelyet idén ősszel kezdenek forgatni Vancouverben. (origo)