Random FanService + Valamilyen hivatal

A közelmúltban két újabb kiadvánnyal gazdagodott a Random magazin elektronikus könyvtára: a Random FanService legújabb, harmadik, számán kívül újabb különszám jelent meg, Valamilyen Hivatal címen.

A „Valamilyen Hivatal” Lőrinczi Balázs minitörténeteit tartalmazza, melyek mindegyike során valamilyen különös ügyet göngyölítenek fel a hivatal alkalmazottai. Az utolsó történetbe Barta Szabolcs is besegít rajzolóként.

A Random FanService sorozatának profilja: a keleti képregények stílusát idéző, az akció helyett inkább az érzelmeket előtérbe helyező antológiasorozat. Egy hete megjelent megjelent harmadik számuk többé-kevésbé továbbra is illeszkedik ebbe a sorba. Ebben a számban végéhez ér a „12óra” című történet, folytatódik a „Jewel Crisis”, valamint új alkotóként mutatkozik be Szigetvári Emese és Inusen. A kiadvány végére kisebb képmellékletet állítottak össze a szerzők két alkotójuk erotikus töltetű képeiből (értelmeszerűen nagykorúaknak).

A kizárólag elektronikus formában létező képregényeket itt olvashatjátok el közvetlenül böngészőből vagy tölthetitek különböző formátumokban (pdf, cbr):
Valamilyen Hivatal
FanService 3

Az alkotócsoport eddig kiadványainak teljes választéka innen érhető el.