Pókember: A Vadász Lelke

Frissítés: A Kingpin Kiadó küldött pár oldalnyi előzetest!

Kraven, a vadász utolsó nagy tette: “megölte” Pókembert, és eltemette két hétre, mialatt megpróbálta bebizonyítani önmagának, hogy minden téren jobb (Pók)ember lenne. Peter élete legnagyobb traumáját élte át a föld alatt, és utána, amikor rádöbbent, hogy két hetet elloptak az életéből.

Miután elmúlt a drogok hatása, Pókember kiásta magát a sírból, és elindult, hogy bosszút álljon Kravenen, aki azonban öngyilkosságba menekült, mert úgy érezte, többé nincs miért élnie: már bizonyított.

Ennek a történetnek öt évvel később készült egy különálló folytatása, A Vadász Lelke címmel, amely méltó az előző mesterműhöz. Szerzői megegyeznek az utolsó vadászat alkotóival: J. M. DeMatteis író, Mike Zeck és Bob McLeod rajzolók.
Ebben Pókember szembenéz a lehetetlennel: démoni csatát kell vívnia azért, hogy megmentse, akit mindennél jobban gyűlöl. Egy nem akármilyen harc vár rá Kraven lelki üdvéért… ha van hozzá elég mersze!

A Vadász Lelke önálló történet, amely a korábban megjelent Kraven utolsó vadászata* nélkül is élvezhető.

A leghíresebb és (Magyarországon is) legkedveltebb Pókember-történet a közönségszavazatok alapján a Kraven utolsó vadászata volt.

Az eredeti kiadás borítója és a Mutánsvilág #2-ben megjelent reklám:

Előzetes:


* Kraven utolsó vadászata, avagy a rettentő szimmetria
Eredeti megjelenések: Web of Spider-Man #31–32, The Amazing Spider-Man #293–294, Spectacular Spider-Man #131–132 (1987. október – november)
Magyar megjelenések: A Csodálatos Pókember #91–93 (első sorozat), Marvel Extra #24, X-Men #36 (1996. december – 1997. február)