Peter Parker Pókember különszám 2014

Cím: Peter Parker Pókember különszám 2014
Szerző(k): Többen
Kiadó: Kingpin
Ár: 1950 Ft
Formátum: füzet
Terjedelem: 116 oldal
Megjelenés: 2014.11.05.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás:
Bevásárlólista: Loading

Novemberben jelenik meg a rajongóknak szánt, klasszikus Pók-történeteket közlő Peter Parker Pókember sorozat első különszáma. A 116 oldalas kiadvány rendezvényeken, a kiadó webshopjában, valamint a Trillian képregényboltban lesz kapható a készlet erejéig 1950 forintért, a sorozat előfizetői viszont féláron, 1000 Ft-ért juthatnak majd hozzá.

Az idei különszámunkban kezdetét veszi egy nagy időutazás, amely vélhetően hosszú éveken át fog tartani. Visszarepülünk oda, amikor a Pókember képregények világhíresek lettek, amikor a legnépszerűbb képregénnyé vált a világon. Amikor még csak 3 éve jelent meg a sorozat, és még nem lehetett biztosan tudni, hogy vajon hány számot fog megérni. Pókember bármikor meghalhatott, nem volt sebezhetetlen, az ereje és pókösztöne nem mentette meg mindentől, ha pedig megsérült, a sérüléssel kénytelen volt együtt élni, mert nem gyógyult meg másnapra.
Vagyis egy olyan Pókembert ismerhettek meg, aki nem véletlenül szolgált rá “a leghihetőbb szuperhős” jelzőre.
Peter Parker még egyetemista, Mary Jane-nel csak most fog megismerkedni, legféltettebb titkát pedig még nem ismeri senki – a Zöld Manó lesz az első, aki rájön itt és most. Ahogy Pókember is itt tudja meg, hogy Norman Osborn a Zöld Manó.

A kiadvány a The Amazing Spider-Man sorozat 5 számát tartalmazza a 39-estől kezdve, ekkor vette át az idősebb John Romita a rajzolói posztot Steve Ditkótól.

Előzetes oldalak: