Paranormal Detective Agency #1

Cím: Paranormal Detective Agency #1
Szerző(k):
Kiadó: Magánkiadás
Ár: ? Ft
Formátum: füzet
Terjedelem: 28 oldal
Megjelenés: 2015.04.11.
Megvásárolható: Közvetlen a szerzõtõl
Online vásárlás:
Bevásárlólista: Loading

A Tavaszi Mondoconra érkezik a Cloudy Team legújabb sorozatának első része. A hazai környezetbe helyezett paranormális jelenségekkel kacérkodó Paranormal Detective Agency a csapat harmadik sorozata a Sweetest Poison és az Alfabéta-díjra is jelölt Beatles képregények után.

A sorozatról:

Buday Emil viszonylag átlagos srác… próbál lenni. Próbálja élni egy átlagos egyetemista srác átlagos életét, de azt a tényt, hogy a testében egy természetfeletti lényt hordoz, sehogy nem tudja levetkőzni. Akarja-nem akarja, a paranormális dolgok hatással vannak rá és vonzza is őket. Tulajdonképpen teljesen nem is bánja, hiszen érdeklik a jelenségek, sőt, saját könyvet is ír, habár lényegében ennek hatására kezdenek el vele igazán furcsa dolgok történni. Emilnek hatalma van, nem is akármilyen, ereje van annak is, amit papírra vet: sajnos erre csak később jön rá. Mint arra is, hogy kiben bízhat és kiben nem.
Mivel a testében fennálló paranormális dolog folyamatosan rontja az egészségi állapotát, így minden erejével azon van, hogy megszabaduljon tőle valahogy: eleinte ezt egyedül intézi. Aztán belekeveredik egy ügybe, aminek kapcsán megismer egy rakás furcsa alakot, akik hasonló problémákkal küzdenek, mint ő. Köztük van Lukács is, aki a paranormális nyomozóirodát működteti, és aki végül Emil segítségére lesz, illetve együtt kezdenek el paranormális ügyeket felgöngyölíteni.

A történet Budapesten játszódik, jórészt magyar szereplőkkel, de akadnak Budapesten élő külföldiek is, akik feltűnnek itt. Úgy gondoltuk, érdekes lehet ide helyezni a történet helyszínét, nekünk is, és az olvasónak is különleges lehet. Reméljük, valóban elnyeri a tetszéseteket a paranormális ügyektől és lényektől hemzsegő Budapest!

Egyéb információk a csapat holnapján találhatók, ahol az Paranormal Detective Agency első fejezete is elolvasható.